TIE IT

Åh nå har jeg også falt for den nye trenden med å knytte skjorter rundt livet! Jaja. Fint er det iallefall! 

Er så utrolig varmt her hjemme idag at jeg nesten dør, så tror jeg skal ta meg en tur ut snart :-) Skjorte h&m // shorts bikbok // topp spania // solbriller humu sine (som hun aldri får tilbake)

SATAN NÅ ER DET SÅ VARMT AT JEG SNART KUBBER


16.07.2013   OUTFITS   Ingen kommentarer

WILD BELLE

Har vært en herlig og avslappende dag idag! Har ikke gjort noe særlig siden jeg klippet plenen - noe som er utrolig deilig! For en liten stund siden dro resten av famen på båttur, og skal sove ute i natt. Derfor blir jeg loner alene hjemme til imorgen. Deilig er det jo, men litt ensomt og. Har enda ikke funnet ut hva i helvete jeg skal ta meg til, så jeg sitter egentlig bare å tar ting helt med ro og spiller litt piano.

Som dere sikkert ser under har jeg fått et mani til å klippe i alle klæra mine. Jeg har faktisk to gode grunner til disse klæra:

Toppen: Kjolen var helt enkel, men satt ikke fint på meg + at jeg ikke har noen sånne korte topper.
Skjørtet: Kjolen var sinnsykt kort, og jeg kunne aldri gå i den uten noe under. Men elsker blomstermønsteret. Resten av kjolen var hvit med grønne striper. 
Skulle så gjerne ønske at jeg hadde brune øyner, bare se hvor mye bedre jeg kler det enn mine blå;

topp (avklippet) - ginatricot // skjørt (avklippet) - rare fashion nelly.com // sko - h&m // solbriller - lindex

Noen som har noe tips til hva jeg kan gjøre ikveld/natt? Som ikke inneholder alkohol helst.


08.07.2013   OUTFITS   3 kommentarer

PARTYOUTFIT!

NÅ HAR JEG FAEN SÅ DÅRLIG TID. Eller, egentlig ikke SÅ dårlig tid, men jeg må iallefall raske meg! Tenkte å bare vise dere dagens partyoutfit! Skal som sagt i bursdag til Maren! Heldigvis er det bare 5 minutter å gå fra meg til henne, takk gud! 


skjørt (kjole) - bikbok // genser, veske og solbriller - gina! 
 

Nå ringer de etter meg.. shit.. Kos dere ikveld alle sammen! Imorgen er det HOVEEEE! 


29.06.2013   OUTFITS   1 kommentar

I WAS A FOOL


solbriller fra gina, hårbånd fra primark/ebay.


21.06.2013   OUTFITS   Ingen kommentarer

NOT GIVING IN

Må igjen si tuuusen takk til alle som stemmer på meg i hoveblogger konkurransen. Er snart oppe i 600 stemmer! Er så gøy! 

Idag har jeg og mamma vært på Fretex som sagt, for å finne en bukse jeg kunne lage shorts av. Tror dere jeg fant noe? Ofc ikke. Fant absolutt ikke en eneste DRITT. Skulle ønske vi hadde noen kule second-hand butikker her på sørlandet. Senere på dagen var jeg hos Ida med Humu og vi gjorde egentlig ingenting, haha! Vi satt å planla litt til Hove da, og vi kom iallefall fram til noe! Vi er jo iallefall 4 stykker med to seksmanns-telt, så vi skal handle oss pressening som vi skal ha over telta så vi kan sitte under når det regner! Veldig lurt! Prøvde også å ta noen fine outfitbilder (synes fremdeles det er kleint å si) tidligere idag. Ble ikke så mange fine bilder, men her er iallefall de jeg likte! 


Ser helt mongolid ut i fjeset her, men jeg likte egentlig bildet veeeeldig godt! Haha. 


Btw, ser dere den rare litt avlange greia jeg har på haka? Hva faen kan det være? Det er ingen kvise. Kunne vært en vannblemme men det går ikke ann å klemme noe ut av den?? WTF.
Topp - Paris // Shorts - Bikbok // Solbriller - Gina Tricot // Sko - Converse // Armbånd - Cubus & Upstairs.

Nå skal jeg se ferdig en episode av 90210 også skal jeg legge meg! Imorgen er det tidlig opp og rett i gang med husvask før jeg og Humu skal ta vår tradisjonelle gåtur til Shell! Etterlengtet! 


Lader opp til Hove med favorittsangen av Rudimental! Skal bli en syyyk konsert!! 


11.06.2013   OUTFITS   2 kommentarer

OLD OUTFITS

Jeg må bare si at nesten blir helt målløs av hvor mange stemmer jeg har fått og av hvor mange som har sagt at de stemmer på meg daglig og at jeg fortjener å vinne! På tross av at Amir fra Paradise har laget en konkurranse hvor man skal stemme på Sofie Ravnås, så leder jeg faktisk fremdeles med 322 stemmer (!!!!). For å være ærlig så håper jeg at det blir meg og henne som vinner. Hennes innlegg var faktisk veldig bra og hun fortjener virkelig å vinne! 

Men over til noe helt annet! Jeg synes det er kjempemorro å se tilbake på gamle blogginnlegg, noe som er grunnen til at jeg faktisk blogger. Bloggen min er som min egne lille boble, og å se hva jeg tenkte og mente for 3 år siden er faktisk noe av det gøyeste jeg vet! Så derfor tenkte jeg at jeg skulle dele noen av de gamle outfitene mine her! Mine favoritter av disse er nok 5, 9 og 15! Kommenter gjerne hvilket som er deres favoritt om dere ønsker det!  Nå er det tid for en god natts søvn, før jeg skal til Fretex med mami imorgen! Haha, vi skal se etter gamle highwaistbukser jeg kan lage shortser av! Håper virkelig jeg finner noe, er jo så sinnsykt billig der! 

Sov godt alle sammen!  


10.06.2013   OUTFITS   Ingen kommentarer

SOMMERFERIE!!

Folkens! Jeg har sommerferie! Endelig! Vi har to superkorte dager den 17 og 18 juni hvor vi skal ha bokinnlevering og avslutning da, men nå har jeg iallefall 10 fridager fram til det og jeg regner ikke de to korte dagene som skoledager, så med andre ord igjen: JEG HAR SOMMERFERIE! Supergøy! Vi hadde vår siste PTF-fremføring idag som egentlig var jævlig trist ettersom PTF er utrolig gøy. 

Senere idag skal jeg trolig ut i båt med noen venner, og imorgen skal jeg på grillfest i Høvåg! God start på ferien. Og nå er det jo bare 23 dager igjen til HOVEEE! Gleder stumpen av meg! Planen er å telte med Humu og Charlotte, og vi skal stå opp 6 for å kjøre til Tromøya. Vi skal STÅ(muligens sitte) utenfor inngangen før klokka er 8 sånn at vi får god teltplass. Vi skal faen ikke sove i noe jævla gjørme. Haha! 

Skal vise dere en genser jeg byttet korsetttoppen min med på Cubus igår. Ville jo egentlig ikke bytte den, men ''cupen'' på toppen var altfor små, og det så egentlig ikke så fint ut som jeg hadde tenkt. Blir heller å kjøpe en sånn topp på en undertøysbutikk. Fins jo helt enkle der. 

Tok ofc L i størrelsen ettersom det er så deilig med sånne store gensere. Har jo en ganske lik fra Cheap Monday og den er bare bittelitt mindre enn det jeg vil ha den og det er så utrolig irriterende! Har lyst å kjøpe flere i andre farger da, og da blir det større størrelser! 

HÅPER ALLE FÅR EN SUPER FERIE!


07.06.2013   OUTFITS   Ingen kommentarer

ROLLING STONES


TANK gave fra humu♥ SHORTS diy SKO h&m SOLBRILLER lindex

Så der har dere gaven fra Humu! Var den ikke dritkul? Ah, i love it! Senere idag skal jeg, Humu og Siw en tur til parken her i Lillesand og kose oss! Fram til da vet jeg egentlig ikke hva jeg skal finne på. Spise kanskje. Hahah. Eksamen idag gikk HELT SUPERT helt til jeg fikk vite karakteren min. Tror faktisk alle utenom sensor, og da mener jeg lærerene også, fikk helt sjokk da de fikk vite karakteren min. Så det gjorde dagen min litt trist men jeg klarer meg. Er bare så ræv å få dårlig karakter når du har jobbet så hardt og føler det gikk SÅ bra liksom. Dumme, gamle mann. 


06.06.2013   OUTFITS   2 kommentarer

JEG GIKK EN TUR I SKOGEN

OG JEG FIKK INGEN RO! Jævla eksamen.

Idag har nervene virkelig tatt innpå. Jeg har gjort alt av eksamensdritt ferdig, så nå gjenstår det bare å fremføre det imorgen. Føler jeg har en superbra presentasjon så vi får håpe jeg ikke blir grillet med vanskelige spørsmål av sensor etterpå. For ikke så lenge siden idag kom jo min kjære Humu hjem! Nei, hun er ikke døpt Humu.. haha, hun heter Karoline. Hun har tatt et år i USA og idag fikk jeg endelig se henne etter altfor lenge! Fikk seriøst sommerfugler i magen da jeg så henne, fy faen! Hun kjøpte også en suuuperkul Rolling Stones tank som jeg skal vise imorgen. Den er så meg, at det vilt. 

Men uansett! Tidligere idag prøvde jeg meg som rosablogger. Jeg har jo kjøpt meg utløser kontroll så da skulle jeg liksom ta dagens outfit. Haahahah, ler av tanken bare. Er faktisk ikke så altfor lett å få fine bilder når du egentlig ikke har peiling på hva faen du driver med, men fikk noen jeg likte iallefall. 


Solte meg i 6 timer idag som dere ser.
Okei må nesten bare forklare dette bildet. Det er ikke en latterlig svær bollemus jeg har, men jeg har rett og slett ikke tatt igjen smekken her... Hahah.


Peplum Spania, Bukse Paris, Sko h&m, Smykke Cubus, Jakke Cubus (freshet opp med nagler fra Madlady.se)

Vad tycks? 


06.06.2013   OUTFITS   2 kommentarer

SUMMER OUTFIT #2


smykke og sko bikbok // shorts ginatricot // jack daniels tank bod på hove

Hforresten klippet av ermene på tanktopen. Var egentlig en t-skjorte. Sykt hvor mye finere den ble.


02.05.2013   OUTFITS   Ingen kommentarer

SUMMER OUTFIT #1

Hiver meg på bølgen! #mainstreamforalltid

Synes blogg.no burde fikste hashtag lenking ass.


topp bikbok // sko jeffrey campbell // shorts DIY // solbriller bikbok


26.04.2013   OUTFITS   Ingen kommentarer

LITA


26.02.2013   OUTFITS   Ingen kommentarer

THESE SHOES MANFra Bikbok.


25.02.2013   OUTFITS   Ingen kommentarer

AZTEC SHORTS


shorts og sko - bikbok, topp - paris, clutch/veske - gina tricot

Var en ganske innholdsrik kveld, igrunn. Først tok meg og Henriette bussen til Grimstad og prøvde å finne veien til Happytime (kebabsjappe), som vi da til slutt fant etter en jææævlig kald spasertur. Var jo tapas i bursdagen, men det var ikke vi så hypp på i tillegg til at vi var for sene til maten (den var nemlig oppspist rett etter vi kom). Så vi kjøpte oss likesågreit en rullekebab hver. Og kan si dere en ting. Det har aldri vært SÅ godt med kebab. Tror seriøst jeg stønna når jeg spiste. Så fikk vi også rabattkort!!! YEEEEAAAAHHHH!! Haha. Så gikk vi da oppover mot destinasjon bursdag. Som vi også tilslutt fant! Ingen av oss er særlig kjente i Grimstad. Hele byen er jo en labyrint... Der var det faktisk utrolig god stemning! Vi ble ikke så lenge da, fordi det er jo trossalt søndag og da er jo busstidene bare heeelt mongolide. Gikk en buss 2050 og en buss 2250. Hadde jo vært helt perfekt hvis det gikk en i mellom der.. (21.50 liksom..) Hadde vi tatt den siste hadde jo vi ikke vært hjemme enda, og det er jo skole imorgen og alt sånt så vi tok bussen hjem ti på ni. Haha herregud.. Men alt i alt var det en fin kveld! Endte forresten ikke opp med i gå i de skoene på bildet. Ville jo ikke akkurat dø heller.

Noen andre som hadde en fin søndag? Jeg hater søndager uansett hva faen. Er litt bedre når det er ferie, men uansett. HATER.


24.02.2013   OUTFITS   Ingen kommentarer

OUTFIT OMG
jakke - h&m, shorts og hals - bikbok, genser - weekday

Dette er fra igår forresten. 

Nå skal jeg ut forresten.

Hade. Forresten. 


23.02.2013   OUTFITS   1 kommentar

OUTFIT 170213


shorts - bikbok, genser - vila/blikkbox

Skikkelig rart å skrive outfit som overskrift. Er jo så lenge siden, haha. 


17.02.2013   OUTFITS   Ingen kommentarer

leather west

Hei! Bloggehumør er som vanlig ikke på topp. 

Idag har jeg brukt alt for mye tid i senga mi. Men jeg kom meg ut etterhvert. Var ute å kjørte litt. Var også en brann på rutebilstasjonen her nede i lillesand. Så vi var å følgte med på den en stund. Etterhver dro meg og min kjære på butikken og kjøpte nam (chips, jorbær og sjokolade. YUMMMM), så dro vi til meg og så paradise og chillet. Vi har vært sammen 8måneder idag også! 

Orket ikke ta sånne seriøse outfitbilder idag, så var mobilbilder inne på badet. Kjørte hoodie, skinnvest, tutt, strikkehals, jeans og converse idag! Så ikke så vært ut om jeg skulle sagt det selv. Skinnvesten gjorde virkelig susen, altså! 


ikke veldig sexy, men se vesten! 15.05.2012   OUTFITS   Ingen kommentarer

summertime sadnessSlik så da jeg ut igår, før jeg skulle i bursdag til Stinesnuppa! Herlig kveld, god mat og drikke og fine folk! 

Nå har jeg vasket, ryddet, støvsugd og gått tur med hunden, så nå er jeg igrunn bare klar for å slappe litt av! Tar meg kanskje en tur til byen før min kjære er ferdig på jobb.  


24.03.2012   OUTFITS   4 kommentarer

OUTFIT 22.03.12


23.03.2012   OUTFITS   2 kommentarer

OUTFIT 170312

Det er jo egentlig 18 nå da, men det vil si altså lørdagen for dere som ikke skjønte det. 

bukse paris(lafayette) - topp vila - skjerf beck söndegaard - jakke fjällräven. Kjørte krøller idag og jeg! Liker det.

Idag har jeg fått min nye seng forresten! Holdt på fra 10-11 tiden til 13-14 tiden med å få satt på plass sengene vi fikk. New beds for the family! Min seng var for stor til å få opp trappen så vi måtte dra den med tau opp på verandaen/terassen for å få den inn på rommet mitt. Hahaha. Hadde aldri trodd det kom til å gå! Har laget en liten illustrasjon sånn at dere skjønner tegninga:

hahahhahah herreguuud


Og her er sengen min! Den er så deilig og stor, i forhold til den gamle. Jeg har hatt samme seng nesten hele livet skjønner dere.. Så den var falleferdig, ja! Trist å kvitte seg med noe man har hatt hele livet da, menmen, det er jo bare en seng. Liker min nye, jeg.

Noen fler med ny seng eller? Hahaha..
 


18.03.2012   OUTFITS   1 kommentar

OUTFIT 160312Veldig søt. Addet en veske og noen conversesko i tilegg, meeen det orket jeg ikke ta bilde av. Ble veldig fornøyd med håret :-) Har ommublert hele rommet idag, IGJEN, fordi det kommer ny seng til meg imorgen. Har hatt samme seng sånn ca. hele livet.. Så det er ikke barebare! Falleferdig var den, lover dere. Får i tillegg en større seng, så det er iallefall deilig. 

Nå skal jeg ut å møte min kjære, så få dere ha en kjempefin kveld for det skal nemlig jeg!  


16.03.2012   OUTFITS   Ingen kommentarer

nesten et outfit

sugen kvalitet og bare et random antrekk. MEN jeg blogger jo ihvertfall.

nå er det natta! 


26.02.2012   OUTFITS   4 kommentarer

DAGENS OUTFIT

Etter kjempelenge har jeg dagens outfit igjen, hehe! Skinnjakken min er fra cubus, toppen fra bikbok, buksen fra pieces, sko fra converse og øredobbene fra h&m.hva synes dere? :-)


25.02.2012   OUTFITS   Ingen kommentarer

gårsdagens outfit


highwaistshorts - bikbok, tee - jc, smykke - fått i gave.
tycks?


18.09.2011   OUTFITS   3 kommentarer

OUTFIT 040811
highwaist jeans - bikbok, ballerinas - bianco, cardigan - bikbok, veske - cmyk
tycks?


04.08.2011   OUTFITS   1 kommentar

OUTFIT 030811
topp og shorts bikbok veske cmyk
hadde også på meg ballerinas fra biacno. 


03.08.2011   OUTFITS   1 kommentar

OUTFIT

har aldri outfit lengre, merker jeg.. dette er heller ikke store greiene... menjaja:
vet ikke hva som skjedde her..
loleste bildene ever, men ok. shortsen er fra bikbok og ballerinaene fra bianco. vet ikke hvor toppen er fra.01.08.2011   OUTFITS   4 kommentarer

ANTREKK


hater tær, så måtte sensurere dem vekk.. hahhaha! fobi sa du?


også et wannabe-drøyt-modell bilde, just to top it off. 

smykke h&m, tee bikbok, jeans only.
14.07.2011   OUTFITS   5 kommentarer

EAGLE


shorts - veromoda klippet til shorts. tee - bikbok. solbriller - cubus.

tycks?


02.06.2011   OUTFITS   3 kommentarer

outfit
jeans - gina, sko - dinsko, skinnjakke - cubus, solbriller - bod i oslo.

jeg vet ikke om det blir flere innlegg i dag, kom hjem for bursdag for litt siden, og er trøtt og sånn.. så ja, natta.


01.05.2011   OUTFITS   2 kommentarer

outfit
hihi fattiieeee

ring fra gina, shorts homemade, genser cubus, solbriller bikbok


tycks?


25.04.2011   OUTFITS   1 kommentar

life is short
..so was my skirt last night. hahaha. 

var utrolig gøy igår! koste meg veldig, jeg :-) idag skal jeg til kristiansand og etter det, til senteret med famen for å kjøpe gaver og for å bytte noe greier. så på kvelden blir det nok eline, tror jeg. om ikke har jeg vel alltids kjæresten min♥

hva gjorde dere igår, og hva skal dere idag?09.04.2011   OUTFITS   Ingen kommentarer

kveldens outfit
tee - bikbok, skjørt - monki, sko - mani, øredobber - h&m, blazer(ble ikke brukt likevel) - bikbok.

tycks?


27.03.2011   OUTFITS   2 kommentarer

outfit 250311


jakke - vila, topp - bikbok, bukser - cubus, sko - dinsko, ringer - gina og h&m, solbriller - bod på karl johan.

tycks?


25.03.2011   OUTFITS   1 kommentar

09,10,11 outfits
bildene står ikke i noen rekkefølge av noe slag.

hvilket outfit likte du best?


16.03.2011   OUTFITS   5 kommentarer

outfit 090311
genser cubus bukse paris smykke og solbriller bikbok

var så sick lenge siden jeg har postet outfit, så tenkte jeg skulle gjøre det idag. grunnen til at jeg ikke har hatt outfitbilder, er fordi det er så stress, har ingen blogglyst, og har andre ting å gjøre.

men hva synes dere om outfiten?


09.03.2011   OUTFITS   1 kommentar

finne antrekk til imorgen

for imorgen er det jo UKM! og jeg aner ikke hvordan jeg skal gå kledd, så jeg får bare komme igang med å finne fram noe..
klesstativet mitt♥ hva skulle jeg gjort uten...

hva skal dere ikveld?


18.02.2011   OUTFITS   Ingen kommentarer

valentinsball outfit
kjole/ only   smykke/ h&m

hadde på meg noen svarte pumps og, men de er ikke på bildene. var heller ikke så fornøyd med antrekket, men jaja.. ballet var faktisk ganske kos, men ble lei ganske fort og ville ned på filla og chille der nesten med en gang.. dro klokka ti, haha...

tycks?


16.02.2011   OUTFITS   2 kommentarer

outfits 2010bare random outfits fra 2010, for å ha noe å blogge om...

hvilket likte dere best?

vali er kul


17.01.2011   OUTFITS   1 kommentar

new years eve - outfit!
elsker stativet mitt! åååh.. 

liker, liker ikke?


31.12.2010   OUTFITS   1 kommentar

dagens outfit, 241210


kjole gina, sko h&m, ringer CMYK.

hva synes dere?


25.12.2010   OUTFITS   1 kommentar

chill tøy
genser cubus bukser only

fjortiss pog her, eller? okei. ida har vært her i hele dag nesten, vi har sett harry potter... lololol!

ikke mer å si, jeg bare blogger fordi vali legger igjen kommentarer at jeg aldri blogger, så blir jeg lei meg, fordi jeg føler jeg skuffer henne.... herregud, kjøttebarn<3 du er så søøøt! hahah


15.11.2010   OUTFITS   2 kommentarer

outfit
jeans, blazer, topp / bikbok, smykke / h&m, sko / dna

like/dislike?


04.11.2010   OUTFITS   3 kommentarer

almost an outfit


h&m topp. kaller du meg lav, banker jeg deg:)

like/dislike?


01.11.2010   OUTFITS   2 kommentarer

22.10.10
bikbok skjorte dna sko


23.10.2010   OUTFITS   2 kommentarer

like/dislike outfitbikbok blazer h&m topp

har aldri brukt denne toppen, når jeg tenker meg om. men den var jo litt søt til denne blazeren?

like/dislike?


21.10.2010   OUTFITS   Ingen kommentarer

dagens antrekk
monki topp dna/eurosko sko pieces veske h&m øredobber

like/dislike?


21.10.2010   OUTFITS   2 kommentarer

looks 2010

okei, her har dere noen få outfits fra i år, enjoy!


jakke - nelly.com/jeane blush, cardigan - h&m, sko - eurosko, topp - bikbok


cardigan - h&m, shorts - bikbok, belte - pieces


flanellskjorte - h&m, highwaist skjørt - monki


kjole - risøe, hårbånd - h&m, ørepynt - glitter


genser & shorts - monki, gladiator - h&m, veske - friis&co, ringer - glitter


sko - converse, shorts - monki, tee - bikbok, veske - gina + random armbånd&ringer


blazer og shorts - bikbok, sko - h&m


blazer, ring og skjørt - bikbok, sko - h&m


skjorte - zara, solbriller - jallabod


smykke - bikbok, genser og sko - h&m, shorts - monki


topp - h&m, sko - converse


skjørt og smykke - bikbok, veske - gina, cardigan - h&m


tee og skjørt - bikbok, sko - h&m, veske - gina, solbriller - jallabod


tee - h&m, blazer - bikbok


kjole - rare fashion/nelly.com


genser - rut m. fl/nelly.com


ble ikke større ?!?! genser - bikbok, shorts - monki, sko - h&m.


blazer og skjørt - bikbok, sko og smykke - h&m, wallet - gina

like/dislike? hvilket outfit likte dere best? min favoritt er 6, det er fra en dag på hove.


14.10.2010   OUTFITS   2 kommentarer

se min jakke, fra nelly.comjakke jeane blush hos nelly.com, sko eurosko/dna, nagletopp bikbok, cardigan h&m

okei. så jeg hadde ikke nett igår, noe som sugde helt grusomt ASS. men jeg fikk besøk av sondre♥, og hvem trenger vel pc og nett når sånne personer er på besøk? ........ greit, jeg gjør. og siden jeg ikke hadde nett, og jeg hadde god tid, så fulgte jeg han hjem... eller, halvveis hjem, jeg fulgte han til byen. så kom jeg hjem og innså at jeg hadde enda mer tid til overs. og fremdeles ikke nett, så jeg så på tv faktisk. once in a lifetime, jeg ser ca. aldri på tv.. bare film. heldigvis for meg gikk jersey shore og family guy.

idag så har jeg vært på senteret og spist med min kjære ida som hadde bursdag igår! gratulerer på etterskudd søti♥ vi spiste på peppes, og jeg brukte opp hele lønna as. neida, kødder. brukte litt mindre enn en 500'ings alt i alt, med buss osv. så har jeg øvd på matteprøve. elsker det, matte er jo livet :) 

denne uka kommer til og sucke. det skjer ikke en dritt, bortsett fra at jeg skal jobbe!?!??!? fml


12.10.2010   OUTFITS   Ingen kommentarer

army green tightsbikbok tights og topp cubus jakke og hals

outfit fra da var på synging :-)


hva syns dere? liker dere militærgrønt? (heeerreguuud jeg elsker det!)


23.09.2010   OUTFITS   4 kommentarer

gårsdagens
genser - nelly.com, bukse - huskerikkee

enkelt og greit, fikk besøk igår :-) vi så fiiilm, og koste oss masse! 

q: synes dere om outfiten ?

18.09.2010   OUTFITS   Ingen kommentarer

dagens outfit

b i k b o k genser & ørepynt h & m ring 

11.09.2010   OUTFITS   2 kommentarer

dagens


solbriller - jallabod, kjole - rare fashion, veske - gina, bikershorts - bikbok.
idaag så har jeg vært på senteret og fått meg noen fine sko, klippet plenen og vært hos mariann med sondre og charlotte ;-)

hva har dere gjort ?

22.08.2010   OUTFITS   1 kommentar

skoleoutfitskjorte - zara, veske - friis

syns du ?

18.08.2010   OUTFITS   Ingen kommentarer

dagens outfit


mikkemus topp - h&m, blazer - bikbok, veske - gina

- idag har jeg vært på senteret med ida, for jeg trengte noen nye bher, hah.. så kom hjem med 3 stykker, pluss en ny dipliner. siden det er fredag den 13, så sperret kortet til ida seg, hahah! på kvelden var jeg hos ernst, og så film. Mariann,Henriette, og Frank joinet litt senere. og det er fremdeles fredag den 13.. gjett hva ? JEG HAR PADDEFOBI. Jeg hater jo padder, sant? dere tror ikke Frank fant en fakkings padde og kastet den på meg!? jo. herregud. jeg skreik så sinnsykt. så så jeg på klokka, og var for sen så jeg begynte og løpe. da tråkket jeg på en liten frosk. herregud. jeg fant ut at jeg faktisk har SAMVITTIGHET..haha. :-(

q: har dere paddeskrekk, edderkopp skrekk, osv?
q: hva synes dere om antrekket?

13.08.2010   OUTFITS   Ingen kommentarer

NYC 1984
tee - bikbok, skjørt - gina, veske - gina, solbriller - jallabod i oslo, sko - h&m

har lagt mitt elsk på vesken og skjørtet, hahah! brukte de igår og vet dere. akkurat nå, venter jeg egentlig bare på å komme meg ut døra, må bare få en melding først, hehe. snakkes godtfolk!

09.08.2010   OUTFITS   Ingen kommentarer

rask outfit


smykke - bikbok, øredobber - glitter, skjørt - ginatricot. bikershorts - bikbok, cardigan - h&m, veske - ginatricot

skal til eline om en straks eller to ;-)

08.08.2010   OUTFITS   1 kommentar

dagens outfit

genser og sko - h&m, shorts - monki, smykke - bikbok.. 

dette smykket.....
.......har jeg hatt lyst på skikkelig lenge

tycks?


12.07.2010   OUTFITS   5 kommentarer

outfit og innkjøp


blazer fra bikbok, skjørt fra bikbok, sko fra h&m, solbriller fra random bod, ring bikbok


såå herlige, fra en bod


bikbok
bikbok


zara


styggeste facen ever, herregud


fineste skjorta <3


glaad :-)


vi skal til göteborg imorra, wiii :-)

10.07.2010   OUTFITS   7 kommentarer

hove er så utrolig kult!

heiaaa. hove er en opplevelse, det må jeg bare si. mer har jeg ikke tid til, heheee.. skal synge også RETT til hove, med et lite håp om og få med meg litt av nas og damian marley. kosedere!
01.07.2010   OUTFITS   2 kommentarer

hove idag!

Har dusjet og stelt meg, mens mariann ligger og svever i sengen enda... treig. Ok da, jeg sto opp 0845, kanskje bare meg som er rask...

men... atte...

HERREEEGUUUUD... skal se PARAMORE, ELLIE GOULDING, MUSE OG EMPIRE OF THE SUN IDAG! hallo... jeg dør av lykke. og jeg dør generelt hvis vi blir henta 12 idag.... ok, her har dere dilemma da:

parentsa har visst bestemt seg for at vi blir henta etter midnatt sant? og bare vent, det blir verre

tirsdag: 2400-0100 : empire of the sun (!!!!!!!!!)
onsdag: 2400-0100 : dizzee rascal
torsdag: ins
fredag: 2400-0115 : pendulum

DILEMMA TIL TUSEN! herregud, her må det diskuteres. altså. hvis ikke jeg får lov til og se disse, så.....d.ø.r j.e.g. DØR! av TRISTHET! ÅÅÅHR...


ellie goulding - guns and horses

29.06.2010   OUTFITS   Ingen kommentarer
hits