HVA HETER DU PÅ VINE?

Hej alla i hopa! Idag er jeg alene hjemme! Med min lillebror da, som atm mekker mat til meg. Må si jeg elsker å være alene hjemme. Er jo litt ansvar når det kommer til mat, vasking og hund men det er så utrolig herlig. Enda herligere når jeg er helt alene! Idag har jeg også gått omtrent 8 km (til sammen opp og ned) til en topp her i Lillesand som heter Olashei. Noe som var tungt og jævlig ettersom sola og varmen steikte ordentlig idag. MEN...... IM A SURVIVOR IM NOT GON GIVE UP!! hæ... Klarte jo selvfølgelig å tryne for så å få hull i den nye tightsen min som jeg fikk for en uke siden. Herlig liv, herlig liv.

MEN OVER TIL OVERSKRIFTEN! Hehe, ordspill. Igår fikk jeg meg Vine på iPhonen min. Det er en app som er ganske likt til Instagram bare at det er filmklipp istedet! Elsker det! Regner med at det kommer til å ta av slik som Instagram om noen måneder. Har lagt ut noen klipp, men jeg har lyst til å følge flere (og ofc ha flere følgere daaah) så jeg deler noen av mine her også må alle med the iphone machine laste det ned! You wont be disappointed. Kuleste appen ever.  

På Vine heter jeg: JULIE STORAAS. Veldig enkelt, rett fram. Følg meg for bedre selvtillit.

Bare sier ifra nå, jeg gjør meg utrolig stygg på omtrent alle filmene jeg har lagt ut. Og det kommer jeg nok ikke til å slutte med heller. 

Sneiks on a plane


07.05.2013   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

THE IRON GIANT

Siden jeg har skadet begge mine bein (woop) blir jeg nok sengeliggende dagene fremover. FOR EN FORANDRING. Er jo aldri sengeliggende, neinei. Så da må det jo til en del filmer! Jeg har lastet ned The Iron Giant, på norsk fordi jeg har sett den når jeg var liten og da klarer jeg ikke å se den på engelsk, og jeg gleder meg masse til å se den! Syntes den var så utrolig spennende når jeg var liten. WII! ååå <3 den heter gutten og jernkjempen på norsk, for dere som lurte! Tok litt tid før jeg fant ut av navnet både på engelsk og norsk.


22.04.2013   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

BLOGGENE JEG LESER

EXPLODE / KRISSSY / LIVINGDOLL / CAROLINECF / FANNY / HAAWT / ANGELICA / HEIDICHIC / NETTENESTEA

Hvilke blogger leser dere? Leser dere noen av disse?


04.11.2012   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

blogganbefaling

Bloggen har ikke vært i noe spotlight de siste dagene. Nå er jeg i Bergen, eller rettere sagt Tysnes. Hvor faktisk tysnesfest pågår! Idag har vi vært innom Våge og handlet, spist og vært på tivoli. Resten av dagen skal jeg og pappa lage god mat til familien, også blir det nok bare chill resten av dagen! Gotta love summer! 

Bloggen jeg vil anbefale er det en jente ved navn Maritne Rødland som skriver. Hun legger ut helt nydelige bilder, og dette er da det jeg vil kalle en ordentlig inspirajsonsblogg. Digger den! Personlig elsker jeg stilen hennes. Verdt og klikke innom!

  
 
EXPLODE.BLOGG.NO 


12.07.2012   ANBEFALINGER   1 kommentar

favorittbloggere

Tenkte jeg skulle dele med dere de bloggene jeg har bokmerket meg, og som jeg klikker meg inn på minst en gang om dagen. Mine favoritter!

SORRY FOR FORSKJELLIGE STØRRELSER. Jeg orket ikke å lagre alle bildene, så jeg kopierte de heller bare..


LIVINGDOLL. Inspirerende antrekk. Elsker alle bildene hun deler når hun er på reise spesielt.

 
JOANNA. Svensk råkul blogger! Digger håret hun hadde her, selvom det er farget brunt nå. Stilen er helt fantastisk. Hun har også helt syke bilder og
kjempefine gratis design. 

  
ULRIKKE. Fine, fine bergenseren som jeg har fulgt siden jeg gikk i 8. klasse. Hennes blogg inspirerte meg til å lage min egen.  

 
ANNA. Går ikke ann å ikke digge denne jenta! Like gammel som meg, og bloggen har jeg fulgt nesten like lenge som jeg har fult
ulrikkes! Herlige bilder! 

 
ANNIKEN. For en helt sjokkerende blogg! To år yngre enn meg, selvom hun ser to år eldre ut. FANTASTISK STIL! 

 
KRISTINE. Denne bloggen ble umiddelbart en favoritt da jeg klikket meg inn. Mer og si er det ikke. 

 
JULIE. For det første, heftig fett navn! Haha. Denne dama er den med sykest stil på modette.no, ifølge megselv. Hun har null problem med å ta noen litt
drøye bilder som faktisk inspirerer utrolig mye. Hele dama er vel en inspirasjon. 

Leser du noen av disse? Noen andre som er en av dine favoritter som er verdt å lese?


28.04.2012   ANBEFALINGER   1 kommentar

5 Favoritt-APPS
28.02.2012   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

fine ting

trykk på bildet


24.02.2012   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

annais<3

er tilbake. eller har vært tilbake en stund, vet da faen, men tilbake er hun! lykke. 

her.


<3


26.09.2011   ANBEFALINGER   2 kommentarer

STREETSTYLE

Hei! Idag på vei hjem fra skolen poppet jeg innom Maren på Narvesen og lag merke til at bloggmagasinet Streetstyle endelig har kommet ut! Og jeg digget det! Følte det var helt tilpasset meg, liksom. Gleder meg til neste nummer! 

Og imorgen er det sang, wihuu! Det er så mye gøyere med sang når jeg har blitt bedre kjent med jentene.
er det noen flere enn meg som ikke ante at Lea Reiff var 16? Like gammel som meg, og ser jo 20 ut! syykeste.. 


livingdoll! amazing. enough said...


Annette Haga, eller som jeg da kaller henne, nettenestea.. mye lettere å huske. hah! 

ellers så var jeg i Holta idag og så på fotballkamp med folk. Kos, men kaldt som fack. Har hatt en kos dag!
har farget etterveksten min forresten... glemt å legge ut bilde, tihi.

har dere lest streetstyle? isåfall hva tenker dere om det?


14.09.2011   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

tips: film-effekter i photoscape

Her om dagen fant jeg noen helt utrolig kule effekter i photoscape, som jeg aldri har lagt merke til før, utrolig nok. Det er en effekt kalt film-effekt, med mange andre effekter samtidig liksom. Jeg tenkte jeg bare skulle vise hvor kule bilder man kan få..


her er bildet UTEN redigering.


her har jeg brukt kino.


her har jeg brukt kors-filter.


her har jeg brukt velvia.


her har jeg brukt provia.


her har jeg brukt portra.


og her har jeg brukt agfa.


disse effektene kan bli så utrolig kule på et bilde, om de virkelig passer inn. men til alle som har photoscape, prøv ut effektene! og til dere som ikke har photoscape, last det ned her!    

liker/liker ikke?


02.04.2011   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

favorittblogger

1. Maja Tannå. Fantastisk svensk blogger. Begynte å lese denne for sånn ca. en uke siden, og jeg elsker den! er faktisk innom flere ganger om dagen.


2. Elise Gabrielsen aka Livingdoll. Hun har jo verdens fineste stil, og et spesielt utseende. Nydelig! Elise er også forbildet mitt. Det vil si, personen hun er gjennom bloggen, er mitt forbilde.3. Therese Charlotte aka tcmn. Utrolig søt jente, et år eldre enn meg selv. Synes faktisk hun fortjener førsteplassen på topplista.4. Linn aka fashionjunkiie. Har lest bloggen hennes lenge, og den er elskbar! Hun mixer antrekkene sine så perfekt, hun kler jo ALT!5. Ulrikke Lund. Hun har alltid vært en favoritt hos meg. Ulrikke inspirerte meg, og er hele grunnen til at jeg lagde blogg.6. Linnea Myhre. HAHAHAH, fy faen, dette er den beste bloggen jeg vet om. Istedet for å poste mange kjedelige innlegg, poster hun få og lange vanvittig morsome innlegg. Jeg knekker av latter hver eneste gang jeg er innom. Dere burde bla bakover i arkivet og lese gamle innlegg og, hahah.. herregud.leser dere noen av disse bloggene?
hvilke blogger er deres favoritter?


26.03.2011   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

majatanna.blogg.se

har nylig begynt og lese en ny, svensk blogg. forfatteren heter maja tannå, og har en helt fantastisk stil! elsker hvordan hun mixer klesplaggene, og får det perfekte resultatet.

klikk innom majas blogg, HER.


bilde tatt fra majatanna.blogg.se.

leser dere bloggen til maja?


24.03.2011   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

yesterday

Hadde en ganske fet dag igår, egentlig.. Klokken 6 dro jeg, Ida, Ida, Ernst, Sondre, og noen fler var på Tomme tønner 2. Jeg trodde den kom til å suge, men den var awesome! Den var syyykt vittig! Dere burde se den.

Etter filmen fikk jeg helt syykt vondt i magen, så jeg og Ida dro hjem til meg, og var det litt før vi dro til sondre resten av kvelden. Koos.


har dere sett tomme tønner 2?08.01.2011   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

avatar in my <3

herregud, jeg er så sykt sci-fi, hahhah! jeg elsker denne filmen, faktisk. vi så den på skolen og jeg ble jo helt oppslukt, den er så fiin! sangen er også utrolig nydelig synes jeg.

hva synes dere om filmen, og sangen?


07.12.2010   ANBEFALINGER   1 kommentar

instagram

okei, til alle dere som har iPhone og ikke leser bloggen til annais (som allerede har tipset om dette), så vil jeg vise dere en awesome app! Det heter instagram, og er et bilderedigeringsprogram. Du lager deg en bruker, og kan følge andre, kommentere og like andres bilder. Det er syyykt fresht. Elsker effektene. Det er veldig få, men de er kjempefine! Jeg putter inn bilder fra pcen via iTunes til iPhonen, så jeg fikk redigert litt annet enn bare mobilbilder.likte dere bildene, og effektene? skal dere teste ut instagram?


15.11.2010   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

top bloggers

..fashionjunkiie.com


denne bloggen har jeg fulgt utrolig lenge nå, og jeg elsker den! Linn er helt fantastisk i klesveien. Her er det utrolig mye inspirasjon å hente! Verdt mange,mange klikk innom!

..livingdoll.blogg.no


leser dere ikke Elise sin blogg, går dere seriøst glipp av noe. Utrolige bilder, og antrekk slik som det over. Dette bildet har gitt meg utrolig mye inspirasjon, og jeg har dødlig lyst på det skjørtet. Og korsetten. Og brunfargen. Og håret. Og vesken. Og øynene hennes, de er nydelige. I love this.

..annais.blogg.no


først, anna har det fineste håret i verden. Fargen, og iallefall lengden! My gaaad. Digger stilen, og jenta er fantastisk morsom. Iallefall på bloggen!

..ulrikkelunds.blogg.no


okei, ærlighetens time. Først digget jeg henne, så gikk jeg lei, så hatet jeg bloggen, nå digger jeg den igjen! Etter N.Y reisen, pluss Milano & Venezia-turen med fashionlove, så ble jeg fast leser igjen.

..vaaali.blogg.no


retarda barn!! hheahhi. Valmira har en niiiz blogg, som jeg ofc er innom omtrent hver dag. jeg ler nesten hver gang jeg er innom, selvom det ikke er i nærheten av det som hopper ut av kjeften på msn. du er litt søt da :') 

ellers skulle jeg GJERNE lagt til Eline her, men hun er dust i hodet fordi hun sletta bloggen sin:):):):) fuck u

leser dere noen av disse? hvilken liker dere best?


31.10.2010   ANBEFALINGER   3 kommentarer

cath in the city

aahmagad, new favourite blog !

fantastisk, absolutt verdt et besøk.
så sinnsykt pen, og så utrolig fin stil.. jeg dør.

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BLOGGEN HENNES.


hva syntes dere om bloggen,stilen,henne?


02.10.2010   ANBEFALINGER   3 kommentarer

ta en tur innom..

julieowl.blogg.no

gud for en fantastisk blogg. love at first sight! dessuten hadde hun et helt awesome navn ;-)


lest bloggen hennes før ?


15.09.2010   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer

The Last Song

Som sagt kjøpte jeg The Last Song på senteret her om dagen, og nå har jeg sett den sammen med Ernst. Denne filmen anbefales utrolig ! Elsket den.. Satt og grein da. Heh.. Fin var den, men den var utrolig trist.

SE DEN! 


har dere sett den? syntes dere den var bra? GAULA DERE? haha

10.09.2010   ANBEFALINGER   6 kommentarer

blonde striper fra dependfor 2 somrer siden stripet jeg høret fra brunt, til blondt med denne, og det er heelt awesoome!

litt annerledes pga farger osv. men håret ble ikke gult, eller oransjt, men blondt.
er litt usikker på om jeg vil stripe meg blondt igjen. er jo naturlig lys blondt :-)

vil nesten ikke spør hva dere syns, for de fleste jeg kjenner liker meg best som brunette..

03.07.2010   ANBEFALINGER   4 kommentarer

anbefaling: diorskin nude foundationet ord: fantastisk

en tynn og lett foundation som smelter og bare ser naturlig og fin ut. det eneste negative er at den er i overkanten dyr. betalte litt over 400 for denne. har den i fargen 023, og den er ganske lys, men kjøper man en som er for mørk, blir det bare en maske i fjeset og det er drittstygt. nå som det er sommer, bruker jeg den bare rundt øynene. og nei, jeg bruker faktisk ikke concealer. men skal få tak i en god en snart, haha.

03.07.2010   ANBEFALINGER   Ingen kommentarer
hits