DAY 2/3/4

Vet ikke hvor mange dager det er siden sist 30dc så bare tar 2, 3 og 4!

Day 2 - Wierd things you do when you're alone

Hmm. Jeg er jo egentlig veldig glad i alenetid, iallefall nå som jeg bor på internat. Merker uansett veldig fort at det blir kjedelig å være alene, men jeg pleier som oftest og ha litt sånn hjemmespa når jeg er alene. Vet ikke om det er rart å blande olje og egg i håret og kle seg i handleposer? Jeg har endel forskjellige ting jeg pleier å gjøre når jeg har hjemmespa så det er noe jeg kan lage i et annet innlegg. 

Jeg danser mye. Jeg elsker å sette på høy musikk og bare danse for meg selv.

Jeg synger. Søker opp instrumentaler og min favoritt yt account sing2piano og synger livet ut av meg selv.

Ser mye film/serier. Det gjør vel de fleste.

Snakker unormalt mye med meg selv.


Day 3 - Your fears

Jeg er egentlig ikke redd for så mye. Men jeg liker ikke tanken på hvordan fremtiden min skal bli. Jeg er redd for at jeg ender opp i en jobb jeg ikke liker, en bolig/by jeg ikke trives i og slike ting. Også er jeg redd for å miste mine nærmeste.

Day 4 - Something you're currently worried about.

Utenom eksamen på onsdag. Ingenting. Men fy faen eksamen. Er dødsstresset. 


24.11.2014   30 DAGER   Ingen kommentarer

30 DAY CHALLENGE

Nei. Skal ikke trene.

Nå holder vi på med forbredelser til Danvikkvelden, men atm så har jeg ikke noe å gjøre. Derfor prøver jeg meg på en 30 day challenge fordi jeg aldri klarer å gjennomføre. Så vi får se, haha! Så vi kjører med dag 1.

Til tross for hvor kleint jeg synes bloggnavnet mitt er så har det slått ganske greit an på de tider det har trengt det. Lett og huske. Litt søtt kanskje?
Grunnen er fordi jeg hadde en blogg fra 2008-2009 som het juliestoraas.blogg.no. Den var på en måte min egne lille boble, men da mine foreldre fant den og så noen bilder av meg i en litt for kort kjole (jeg var jo faktisk bare 14) så freaket de litt og fulgte bloggen min som fæn. Og da ble det litt sånn ugh. Ikke fordi jeg bare ville legge ut bilder av meg selv med lite klær, men fordi jeg var veldig personlig på den bloggen og det ble bare litt rart. Så jeg slettet den og startet denne uten at mamma og pappa visste om det. Men det tok ikke lang tid før de fant denne også. Så jeg har igrunn bare prøvd å ikke tenke på det. Og det gikk igrunn greit. Det er jo også noe man slutter å bry seg om med alderen. Nå har jeg jo min mor på både snap, facebook og insta og det gjør meg absolutt ingenting. Det er faktisk veldig hyggelig synes jeg. Men det er jo nå fordi jeg er blitt myndig og hu vet hva jeg holder på med.


gammel header fra 2010 haha
 

Grunnen til at navnet ble happi aner jeg egentlig ikke. Regner med jeg var glad og fornøyd den dagen jeg opprettet den? Jeg husker nå likevel at jeg ikke kom på happi med en gang, og tror jeg bare tenkte whatever og bare valgte noe helt random. Har fått et par kommentarer at det ikke helt passer meg siden mitt standard fjesutrykk ikke er så veldig smilende eller glad. Det kan jeg faen ikke noe for, det er noe som ligger i familien og kommer fra min fars side. For de har samme greia. Ser heller ikke på det som et problem, for jeg bryr meg egentlig ikke.

Så ja. Det var egentlig ikke så veldig gøy. Får se hvor langt vi kommer med den her jævla greia før jeg glemmer den eller får lei.  


20.11.2014   30 DAGER   Ingen kommentarer

DAY 17 & 18

Day 17 - Your highs and lows of this part year.

Da regner jeg med det er 2012 det er snakk om?

HIGHS:
- Alle festene og hove ocf. Var et ganske så supert partyår egentlig.
- Spaniaturen!
- Kom videre i Ukm for første gang, det var jo ganske morro.
- Vi fikk Lanagullet! LOWS:
- Slo opp med tybøøn. Vet ikke helt om jeg skal regne det som high eller low fordi det var et veldig slitsomt og komplisert forhold. Men vi er iallefall venner nå og jeg er fremdeles veldig glad i han, og vi kommer overens ganske bra! Han spurte til og med om jeg ville trene med han... Haha, kommer til å bli helt teit.
-  Sommerferien. Ja faktisk. Bortsett fra noen fester, hove og noe slikt var sommerferien utrolig kjedelig.
- Mye drama.
- Nemi døde. Day 18 - Your beliefs. 

Haha.. Okei. Vel, jeg er ikke kristen. Konfirmerte meg i kirka egentlig bare etter tradisjon. Men jeg tror at vi kommer til et bedre sted etter vi dør, og jeg tror at det kan skje mange ting ingen av oss skjønner. Tror ikke på alt det der at Gud skapte mennesker og jorda og alt sånn da, men det finnes jo ikke så mange andre forklaringer. Big Bang virker ok å tro på, men et smell kan ikke ha skap et menneske så detaljert som vi er. Tror heller ikke at et smell kan lage dyr eller liv av noe slag heller. 

Jeg tror på litt andre ting som skjebnen og sånn. At alt som skjer, er ment til å skje. Tror ikke på sånn kjærlighet ved første blikk da. Mange av dem jeg har vært sammen med har jeg ikke likt altfor godt før forholdet.


Haha, jævla random bilde men.

Sitter på skolen nå og skal ha prøve om litt mer enn en time til, så må få øvt litt! Bye bye birdie. 
 


30.05.2013   30 DAGER   Ingen kommentarer

DAY 15 & 16

Day 15 - your favourite tumblrs.

Eh. Jeg er faktisk ikke en sånn skikkelig tumblraddict men kan nevne noen jeg liker. Eller iallefall har lest.

lolthatsme.tumblr.com - denne er så jævlig vittig. Anbefales på det sterkeste! 
1mkbsover.tumblr.com - denne er ikke up and running lengre, men den var det iallefall Jørgen i klassen som lagde da vi gikk i første. Her er det masse fine sovebilder av folk i klassen :-)
juliestoraas.tumblr.com - den er jo min så den er jo rå 

Day 16 - your views on mainstream music

Okei.. dette er den beste challengen noen gang! For et flott spørsmål!

Når det kommer til mainstream musikk, så er den jo mainstream enten fordi sangen er bra eller fordi den er så dum eller stygg at den er vittig og dermed fengende. Jeg hører selv på noe mainstream musikk, men VELDIG lite. Jeg tror også at musikk jeg regner som mainstream ikke alltid er så mainstream. Selvom Tyler, the creator er blitt veldig populær i det siste kan det jo aldeles ikke telles som mainstream. Men jeg hører veldig mye på umainstream musikk, og det er ofte det som er god musikk for meg. Ikke den der typiske synthmusikken som er i ALLE sanger for tiden. Jeg er veldig glad i musikk som er litt utenom det vanlige og jeg liker utrolig mye forskjellig musikk. Som sagt er Last Lynx favorittbandet mitt og de er jo ikke litt mainstreame og ikke veldig kjente. Men nå har jo også ''umainstream'' og alt hipster blitt mainstream. Hvis dere skjønner. Jeg HATER for eksempel Psy, One Direction, Skrillex (ja har kommet til det), Selena Gomez osv. Jeg synes egentlig alle burde høre på det de selv liker da, men det er så mange som holder seg til listepoppen og det irriterer meg. Hvis alle bare hadde gått litt utenfor sin egen komfortsone og funnet litt ukjent musikk så hadde de jo garantert funnet noe de likte! SOUNDCLOUD.COM har noe for enhver smak og jeg garanterer at ALLE hadde funnet noe de likte der. 

Før var jo jeg også en sånn mainstreamaddict og hørte bare på Lil Wayne, The Game, Rihanna osv. Men da jeg ble sammen med Eivind i 9.klasse viste han meg så mye musikk jeg aldri hadde hørt før og artister jeg aldri hadde hørt om og da begynte galskapen. Heartbeats - Grum var kanskje den jeg likte best av de han sendte meg på den tiden. Og den liker jeg enda! Etter dette falt jeg for Calvin Harris (gamle musikken), Tiesto og mange andre råkule. Så møtte jeg endelig et menneske som også elsket ukjent musikk og der gikk det mest i dubstep. Snakker ofc om Marcel. Jeg begynte jo å høre på dubstep en del måneder før jeg møtte han, og det var så gøy hvordan musikksmaken vår bare klikket sammen! Og etter det har det bare blitt mer og mer hat for mainstream og elsk for ukjent! 

Åhr er så utrolig fin musikk! Last Lynx konsert er noe jeg MÅ få med meg en gang i løpet av livet. 


29.05.2013   30 DAGER   Ingen kommentarer

DAY 12, 13, 14

Day 12 - Bullet your whole day
Advarer mot at dette kommer til å bli jævlig interresant

Jeg våknet som vanlig for sent. Ville egentlig være hjemme fra skolen idag fordi jeg var så dårlig (viste seg at jeg faktisk er syk), men dro likevel. Var på skolen fra sånn halv 10-ish til 12. Så dro jeg hjem igjen, gikk på do, la meg i segna, så på 90210, gikk på do, lagde mat, spiste mat, så på 90210, kjedet meg, kjedet meg, kjedet meg og her er vi! Det var det.

Day 13 - Somewhere you'd like to move or visit
Jeg vil gjerne flytte til Drammen, og det skal jeg! Jeg vil også bo i Oslo, Bergen, København, Stockholm, Paris. Ikke veldig langt fra Norge, helst. Når det kommer til besøke, så vil jeg til Maldivene, Hawaii, Dubai, Los Angeles, New York, Italia, Hellas, Australia, Tokyo, Beijing, Jakarta (Indonesia), Jamaica og Puerto Rico.  

Day 14 - Your earliest memory
Hmm.. Tror det tidligste jeg egentlig husker er da jeg lagde en sånn teppehytte i stua en gang. Husker ikke hvor gammel jeg var. Så skulle jeg sette på litt sånn stemningsmusikk i min nye hytte, fordi jeg hadde bygget hytten rundt stereoannlegget. Så hadde ikke pappa skrudd ned lyden før han hadde slått av annlegget sist, så jeg skvatt jo som en liten hore når jeg tok på musikken. I helvette så høyt. Husker fremdeles hvor jævlig jeg stokk... Kjente det nedover ryggen liksom, hahah! 
 


Blir to gamle skløttebilder fordi jeg ikke har noen fine fra den siste tiden som jeg ikke allerede har lagt ut. 

må se litt mer 90210 før jeg dør <3


28.05.2013   30 DAGER   Ingen kommentarer

DAY 9,10,11

DAY 9 - How you hope your future will be like.

Jeg håper fremtiden min innholder først og fremst mye gøy. Masse eventer, nye og gamle venner, reising, studieår ++. Jeg vil yte livet til det ytterste. Jeg vil ha den følelsen jeg har på Hovefestivalen hver sommer, hele tiden og resten av livet. Beste og deiligste følelsen. Håper også det er en søt og smuk drømmeprins der ute som venter på meg. Men så langt har jeg ikke tenkt enda egentlig.

DAY 10 - Discuss your first love and first kiss.

Haha. Min første kjærlighet og mitt første kyss er to forskjellige ting. Mitt første kyss, da mener jeg ordentlige kyss, fikk jeg i 7.klasse med min daværende kjæreste. Han het Kim og er fremdeles en ganske så kul kar. Det var på bussplassen her i Lillesand rett etter skolen da han skulle busse hjem og jeg skulle gå hjem. Så det var et slikt hadekyss. Husker jeg var skikkelig glad når jeg trasket hjemover den dagen. 

Min første kjærlighet derimot er ganske vanskelig å svare på. Min første forelskelse hadde jeg i 9.klasse, og var i et tålig seriøst forhold i 3 eller 4 mnd. Likte gutten altfor lenge etter det. Men nå er jeg litt usikker igjen, fordi jeg hadde en ganske syk forelskelse bare for noen måneder siden. Og den kan ikke en gang sammenlignes med den i 9.klasse. Så tror faktisk det var den første ordentlige forelskelsen jeg har hatt. 

Når det kommer til kjærlighet, er jeg veldig usikker. Jeg tror ikke at jeg enda har opplevd helt ekte kjærlighet, men heller bare forelskelser. I mine seriøse forhold har det jo vært slik at jeg har vært skikkelig betatt de første ukene/månedene også har det bare blitt til en vane og et commitment etterhvert. Jeg tror at ekte kjærlighet inneholder mye mer enn det. Men jeg vet hva det betyr å være i et forhold, bry seg om et spesielt menneske på en spesiell måte og ha den følelsen av at man kunne gjort nesten hva som helst for noen. Men ærlig talt så vet jeg ikke hva som har vært(kommer til å bli) min first love. 

DAY 11 - Put your iPod on shuffle and write 10 songs that pop up.

1. Feel Again (With Heartbeats) - Onerepublic
2. Promised You a Miracle - Simple Minds 
3. Melody (intro) - LidoLido
4. Sol. - Mausi
5. Cry Like A Ghost - Passion Pit
6. Wheres The Bass - D.Veloped 
7. Out Of Touch - Stefan Rio
8. Free - Rudimental ft. Emeli Sande
9. We Can Only Live Today (Puppy) - Netsky
10. Late Disco - Last Lynx (
♥)

Den nederste er forresten en av mine favoreittsanger atm. Det nye albumet til Last Lynx er så utrolig MAGIIIISK. 


Hahah, styggeste bildet... Men kan jo ikke ha et innlegg uten bilde u know. 


22.05.2013   30 DAGER   Ingen kommentarer

DAY 6,7,8

Day 6 - Write 30 interesting facts about yourself.

Vet ikke om det er så interresant, men skal prøve så godt jeg kan å skrive noe jeg ikke allerede har.

1. Har aldri vært særlig fan av Coca-Cola. Har alltid vært Cola Light og Pepsi Max. Nesten alle jeg har vært sammen med har bare drukket vanlig Cola så jeg har på en måte vendt meg til å drikke det. 
2. Mitt favorittprogram på PC-en min er Adobe Bridge. Vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten det.
3. Min musikksmak er kanskje noe man kan kalle litt sær. Er veldig glad i sånn chill club musikk. Og da mener jeg ikke en litt mer rolig Pitbull sang. HER er et eksempel. Dette er den sangen jeg hører mest på fortiden!  
4. Har aldri skrevet dagbok. Trust me, jeg har prøvd flere ganger men jeg klarer det bare ikke. Blogg er mye lettere.
5. Elsker å bla gjennom gamle blogginnlegg på min egen blogg. Så gøy å se tilbake på ting! En av de eneste grunnene til at jeg liker å blogge.
6. Skal flytte til Drammen om 13-14 måneder til! Flytter i sammenheng med skole, og jeg skal bo sammen med Kaja! Gleder meg masse!
7. Har lyst å jobbe innenfor musikk(produksjon), kultur/reiseliv eller som grafisk designer.  
8. Får sånne rare ''hikker'' hele tiden. Noe oldemoren min på mammas side også alltid gjorde. Men det er ikke en hikk liksom, bare samme lyd. Helt rart.
9. Hater å stelle meg til skolen. Hvorfor stå opp tidlig for å stelle seg, når man heller bare kan sove litt lengre. Hvis jeg steller meg er det bare litt foundation, mascara, bryn og kanskje retting av hår.
10. Favoritt ''bandet'' mitt er Last Lynx. Her snakker vi MAGISK musikk. Kanskje med et unntak av Daft Punk. Disse to pluss Passion Pit er de banda jeg MÅ se live før jeg dør. 
11. Føler meg ikke hjemme der jeg bor, men med en gang jeg kommer til Arendal eller Kristiansand og flere større byer føler jeg meg hjemme. 
12. Har drukket kanskje 2 eller 3 ganger etter jeg ble 18 for over en måned siden. Trodde det skulle ta helt av hver helg jeg.
13. Elsker å kle meg ut.
14. Har snust i ca. 2 1/5 år.
15. Høyden min er 1.63. Haha, småen.
16. Føler jeg har unormalt mye hår på armene. Kan komme av eksperiment barbere armene i 6.klasse. Jeg var lur.
17. HATER HATER HATER metall og country. Hvorfor må det eksistere? 
18. Har snart 1500 bilder på Instagram. Sjokk? Jeg har hatt Instagram siden 2010, thats why.
19. Klarer ikke å koke ris. Blir enten helt soggy eller knusktørt.
20. Jeg hater paprika. Spiste det en gang hos Dilshod fordi han hadde laget kyllingsalat til oss og jeg hadde ikke samvittighet til å ikke spise det, haha. Smakte hor så jeg dynket hele greia med dressing.
21. Har nesten ikke motivasjon til noe som helst. Kommer sjeldent.
22. Er utrolig utålmodig. Klarer ikke å vente på andre mennesker.
23. Helga jeg ble 18 brente jeg bort 5000 kroner. Skjønner ikke hvordan faen det er mulig.
24. Har hatt hairextensions 7 ganger. Lagt mitt elsk på butterfly hairextesions, men neste gang jeg skal ha blir det nok californiahair!
25. Klarer ikke å stå opp til tiden om morgenen. Er sjeldent det skjer. Er helt i transe når alarmen går på, og jeg slår den av uten at jeg merker det. Så forsover jeg meg. DERFOR er scooter en fin ting. Og ja jeg vet noen tenker sånn: hallo det er jo bare å legge seg tidligere. Men det funker ikke. Har lagt meg 7 en dag, 9 en dag, 10 en dag, 11 en dag og rett og slett prøvd alle slags tidspunkter. Jeg forsover meg uansett. 
26. Har enda ingen planer om å ta billappen. Sent ute som vanlig.
27. Får angst av å handle på nett. Om størrelsene blir riktig, om pengene går som de skal, om pakker jeg har bestilt er den som kommer i posten osv. Liker heller å handle i vanlig butikk.
28. Har blitt helt avhengig av nettbank.
29. Kjeder meg nesten hele tiden. Føler jeg ikke har noe liv.
30. Hater å gå på store matvarebutikker jeg aldri har vært på før. Finner jo ikke frem til en dritt og bruker 100 år.

Day 6 - Your zodiac sign and if you think it fits your personality.

Okei, dum som jeg er skjønte jeg ikke hva zodiac betydde. Men med hjelp fra the google machine fant jeg ut at det er stjernetegn! Jeg er væren, eller aries som det tydeligvis også heter. Elementet mitt er brann, noe som er gøy fordi det er fotballlaget til hjembyen min. Så det passer jo fint? Sto også at væren er en livsnyter, energetisk og elsker å leve livet for fult. Så om det passer HELT vet jeg ikke. MEN så fant jeg en beskrivelse på sol.no som dere kan lese HER. Denne stemmer veldig bra! Jeg er utrolig utålmodig, ganske positiv, teknisk begavet og gjør det bra hvis jeg bare setter meg selv inn i det jeg skal gjøre. Så ja, jeg syns væren passer meg ganske bra!  

Day 8 - A moment you felt the most satisfied with your life. 

Hmm.. Har ikke et spesielt øyeblikk eller et minne jeg husker jeg var ''most satisfied'' med livet. Men kan si det slik som dette: Når jeg har penger, ikke skylder noen noe, har god musikk rundt meg, gode venner rundt meg, muligens litt promille i blodet og rett og slett ingen bekymringer - DA er jeg veldig satisfied. Dette er en god beskrivelse av Hovefestivalen. Bonuset der er jo sommer og varmt, slappe dager og bare gøy! Er nok derfor jeg liker meg så godt på Hove. Kan ikke huske at jeg har hatt det ille der. Bortsett fra når jeg ble så full at jeg begynte å grine fordi en kompis hadde drukket opp drikken min og jeg plutselig sovnet og sov gjennom både Big Boi og Kaizers konserten. Det var litt kjipt... Men nå ser jeg jo bare tilbake på det og ler! Beste Marcel var jo der å passet på meg mens jeg sov og smilte som en sol når jeg våknet, like full som før jeg sovnet. Awii!  


Hove 2011 - beste uka, beste sommeren, beste året! Nederste bildet til høyre er faktisk rett etter jeg våknet! Haha, regnet som faen den dagen så er omtrent sminkeløs her. 
 

Nå skal jeg og Netflix ha en liten date før senga kaller! Håper alle får en fantastisk 17.mai imorgen og at alle som er ute drikker uten måte! 


17.05.2013   30 DAGER   Ingen kommentarer

DAY 4 & 5

day 4 - your views on religion

Hmm.. Dette er egentlig et ganske vanskelig spørsmål. Jeg syns reiligion er en fin ting, om den ikke tar helt overhånd. Det er fint at noen mennesker har noe å tro på. Men synes at det er litt drøyt når noen er så overtroiske at de er villige til å ofre både dyr og mennesker til guden de tror på og slikt. Vet ikke om dere har sett den dokumentaren med de som er så overtroiske at de ''streiker'' på gatene og skriver på plakatene de sine at det å være homofil er grusomt og at man er et satans barn om man er homofil. 

For min del er jeg ikke akkurat religiøs og jeg tror ikke på gud. Men jeg regner meg selv som kristen etter tradisjon. Jeg er konfirmert og døpt i kirka og er medlem av den norske statskirke. Jeg tror også på at vi kommer til et sted etter døden. Men anser ikke meg selv som religiøs.

day 5 - a time you thought about ending your own life. 

Eh, dette kan jeg egentlig ikke svare på ettersom jeg aldri har tenkt den tanken. Har aldri følt meg mobbet eller plaget så ille at jeg har villet ta mitt eget liv. Men jeg har vært veldig depressiv en liten stund noen ganger. Har ''cracka'' liksom. Men ikke i nærheten til ille nok å ha selvmordstanker.


altfor random bilde.

Sitter på skolen og jobber med prøveeksamen nå. Altfor kjedelig. 


13.05.2013   30 DAGER   Ingen kommentarer

DAY 3

day 3 - your views on drugs and alcohol.

Tror vi begynner med den gode delen - alkohol. Jeg er utrolig glad i å feste og jeg liker alkohol. Det kan være en super ting, og det kan være en idiotisk ting. Noe jeg ikke fordrar er mennesker som ikke klarer å oppføre seg i fylla. Mennesker som ødelegger ting med vilje og begynner og sloss osv og dagen etter skylder på at de var så full og ikke hadde noe kontroll. Det er bullshitt. Jeg skjønner at noen folk kan få totalt blackout og klikke helt, men det er ikke ofte grunnet alkoholen, men heller noe annet. Noen mennesker mener alkohol er en dum ting og bare gjør folk dumme. Men jeg ser på det på en helt annen måte. Når man drikker, blir man mye mer utadvendt og veldig lite sjenert. Og når man ikke er sjenert, får man fort nye venner. At bare litt væske kan lette stemningen så utrolig bra og få folk til å bli mer sosiale og generelt ha det ekstra gøy. Jeg er ikke en av dem som mener at drikking hjelper når man er lei seg, tvert imot. Det å drikke smerten bort er bare tull. Man blir ofte 10 ganger så følsom i fylla enn ellers, og jeg har grint i fylla mange ganger. Noe jeg ikke hadde gjort hvis jeg var edru. Det er jo også noe med det å drikke med måte. Jeg skjønner mennesker som ikke vet hvor mye man tåler av visse drinker og slikt, fordi det har jo jeg også erfart. Det tar litt tid før man finner ut hvor mye man kan ha og hva man kan ha. Jeg foreksempel, må være utrolig forsiktig med tequila. Jeg elsker tequila, så det er jo ikke alltid like lett og det er nyttårsaften bevis på. Men nå vet jeg at hvis jeg skal ha det, må jeg være veldig forsiktig med hvor mye og hvor fort jeg drikker. Også er det jo viktig at man er gammel nok i hodet til å drikke. Det blir for dumt å drikke to øl og plutselig være dritings. Noe som bare er helt utrolig kleint. Men ellers er det jo bare morro! Konklusjon: mitt syn på alkohol er rett og slett fantastisk! Når det kommer til sterkere ting som narkotika har jeg nulltoleranse. Om noen av mine venner røyker litt hasj eller noe slikt, er det ikke sånn at jeg ikke vil være venn med dem lenger, men for min del; NULLTOLERANSE. Jeg blir nesten bare irritert av mennesker som sier ''hallo, hasj er mye bedre enn alkohol fordi det er mindre skadelig osvosv''. Det dere ikke skjønner er at hvis man blir avhengig av for eksempel hasj tar det ikke lange tiden før man går lei og deretter vil prøve ut sterke saker. Så hvis noen tilbyr dere en joint eller noe, tenk dere GODT om. Grunnen til at jeg er så utrolig imot alt annet enn røyk, snus og alkohol er fordi eksen min begynte med hasj. Og han gikk over til andre ting og fikk mye problemer med det. Jeg kjenner også flere mennesker som har gått over til både piller, sprøyter og kokain osv. Og jeg kan ikke akkurat si at deres fremtid ser kjempelys ut. Alle narkomaner dere ser på gatene som står og selger magasiner for 50 kr har nesten garantert begynt med hasj. Jeg har blitt tilbudt masse rart mange ganger opp gjennom årene men jeg har aldri sagt ja og med en gang jeg ser noe som har med narkotika og gjøre så går jeg bare. Jeg har sett hva det kan gjøre med mennesker, og jeg vil ikke bli sånn. Jeg vil ikke ødelegge mitt liv, jeg. Konklusjon: alt av drugs er kleint og idiotisk og iallefall IKKE kult. Og jeg håper alle som vurderer å prøve seg, burde tenke seg godt nok om til å vite at det er helt på trynet.Så ja, jeg er helt med på alkohol men absolutt ikke andre ting enn det! 

Nå skal jeg netflixe litt mens jeg spiser......KRYDDERKAKE! Namnamnam! God lørdag alle sammen!


11.05.2013   30 DAGER   1 kommentar

DAY 2

Hei folk! Igår var jeg på kino med Aksel, Sissel, Herman, Sebastian/Base/Bruningen og Marius! Vi så......IRON MAN 3! Sykeste filmen. Har kanskje nevnt før at jeg er superinsane Marvel/avengers fan? Så det var et stort øyeblikk for meg. Iron man for alltid <3 Hehe. Nerd.

Over til dag 2 - Where you'd like to be in 10 years.

Denne er tricky. Veldig tricky. Jeg aner egentlig ikke. Det eneste jeg vet at jeg vil er å flytte til en storby helst i Norge eller i Sverige. Ser for meg at jeg en dag flytter hjem igjen til Bergen, eller at jeg ender opp i Oslo. Jeg er en leilighetsjente og har aldri følt trangen til en hage så jeg ser for meg at jeg bor i en fin litt stor leilighet. Jobbmessig håper jeg at jeg er ferdig med en dyr og lang utdanning til jeg 28 år gammel. Jeg tror jeg kommer til å jobbe innenfor media, kanskje starte opp min egen nettbutikk eller noe slikt. Jeg har iallefall lyst til å finne den perfekte jobben jeg trives i med kollegaene jeg trives sammen med. En jobb der jeg våkner om morgenen og gleder meg til å komme i gang.


Bergen // Stockholm

Bortsett fra det har jeg kjempelyst til å reise en god del, oppleve nye ting. Man lever jo bare en gang, så det å se så mye som mulig og oppleve så mye som mulig i løpet av dette livet er viktig for meg. Jeg er jo også DEN festivalbien så jeg har lyst å jobbe innenfor festivallivet (iallefall en liten stund?) og selvølgelig få oppleve så mange festivaler som bare mulig, innenfor reason selvfølgelig. Meg på en metalfestival liksom, det skal man vente VELDIG lenge på. Tror aldri det kommer til å skje.


Hovefestivalen // New York

Ser også for meg at jeg i en alder av 28 fremdeles føler at jeg ikke kan gå glipp av hoveuka hvert år. 

Også vil jeg jo finne drømmeprinsen min og alt det der. Få barn, båt, bil, hus blablabla. Men dette er ikke noe jeg vil stresse med. Jeg vil først ut å oppleve det som oppleves kan og rett og slett leve livet!  


10.05.2013   30 DAGER   Ingen kommentarer

CHALLENGE

Fant denne challengesaken på nettenestea.com, og ville prøve den ut selv. Likte denne mye bedre enn de typiske ''dag 1 - favorittklærene dine''. Denne har liksom litt mer personlighet i seg. Så da begynner jeg bare på dag 1! - Your current relationship, if single discuss how singlelife is.

Og jeg er da singel, og det er litt fram og tilbake på hvordan det er. Utrolig deilig å kunne velge selv hva man vil uansett hva det er, og ikke trenge å tenke på hva kjæresten vil og ikke vil. Hvordan mitt singelliv er, haha, ehm kjedelig? Jeg sitter dag ut og dag inn i senga på PC eller ser film. Er ute med venner av og til, men ikke så ofte som jeg har pleid før. Det er egentlig ganske deilig, men blir ofte ganske kjedelig i lengden. Savner faktisk å ha en kjæreste, men vet ikke om jeg enda har helt lyst til å stupe i et seriøst forhold.  


09.05.2013   30 DAGER   Ingen kommentarer

DAY #2

Dag 2 - 10 ting du elsker.

1. Pepsimax

2. Phantom Flex/ Twixter/ Slow motion film  


Laget av noen gutter på skolen et trinn under. De lager alltid så fine filmer! CREDS.

3. Kims/ maarund salt potetgull. Har jeg det, pepsimax og en boks snus har jeg alt jeg trenger.

4. Jorbær dyppet i sjokolade.

5. Ferie i en storby, eller et varmt land.


6. Fotografering.


7. Adobe Bridge CS6. Hva skulle jeg gjort uten...

8. Musikk og SPOTIFY. Har det oppe omtrent hele dagen.

9.  Være alene hjemme. Blir en kombinasjon av synging, pianospilling, dansing rundt omkring, film, serier, høy musikk og masse usunn mat! Helt til jeg fant ut jeg skulle ha ''fest'' og det kom altfor mange dit. Har ikke vært alene hjemme siden da.. hhaha. 

10.  iPhonen min.


31.01.2013   30 DAGER   1 kommentar

30 DAYS

Begynner en sånn 30 days challenge igjen jeg! Så har jeg noe å bedrive tiden min på. 

DAG 1 - 10 ting om meg selv.

1. Er megalat.

2. Er omtrent alltid blakk.

3. Digger instagram, og bruker utrolig mye tid på det.

4. Har spotify gående på pc'en omtrent hele dagen.

5. Elsker å ligge i senga hele dagen og bare se film og serier.

6. Er egentlig ikke så glad i sjokolade, men er helt vill etter veldig salt potetgull!

7. Hver gang jeg er med Eline sånn ca, lager vi kyllingsandwitch. Som vi kaller shyshishanshish.

8. Før var jeg ute omtrent hver eneste kveld. Både i helga og i uka, ble helt gal og rastløs hvis jeg ikke kom meg ut. Nå sitter jeg hjemme nesten hver kveld. Syns det er utrolig deilig med en pause fra lange kvelder med mange folk og for ikke å snakke om festingen! Er en måned siden jeg drakk sist nå, og har hatt en deilig edru måned!

9. Gleder meg helt vilt til 18års dagen min! Om 73 dager faktisk! Gleder meg faktisk så mye at jeg drømte om det i natt. Var så og si et mareritt fordi mine foreldre sa jeg måtte være hjemme klokken 12 og at jeg ikke fikk lov til å dra ut på byen eller drikke alkohol. Hvis jeg gjorde det, var jeg ikke velkommen hjem igjen.. Hahah.

10. Etter vi begynte å lære ISO og lukkertid osv på skolen, bruker jeg bare manuell instilling på kameraet mitt. Det eneste unntaket er når jeg skal la bilde av noe i rask bevegelse, da liker jeg å bruke den instillingen(mannen som løper).  


Random bilde av meg og Jørgen! Over et år siden, wæææ. GOLLE <3 
 

Nå er jeg flink til å oppdatere, dere.


30.01.2013   30 DAGER   Ingen kommentarer

DAY 03,04,05

Hahah! Hadde helt glemt jeg hadde begynt med sånn day-greier. Så tar bare de jeg ikke tok siden sist, i samme sleng.

Day 3: Eight ways to win your heart.

1. Det har veldig mye å si med hvordan man sier forskjellige ting, og på hvilken måte man gjør ting på. Eksempel: Istedet for å si ''FY FAEN SÅ DEILIG DU ER!'' kan man heller si ''Du er nydelig'' DET liker mama juli. 

2. Kjøpe ting, små gaver.

3. Spandere mat! 

4. Når han vet ting om deg. Småting som favorittbrus, og mat. 

5. Møte meg uforventet.

6. Når han heller vil være hjemme med meg og se en film og kose, istedet for å være ute med kompiser.

7. Når han avviser alle andre jenter for meg.

8. Når han aldri lar meg gå uten at alt er bra imellom oss.

 
Day 4: Seven things that cross you mind a lot.

1. ØØØØH..  

2. Finne ny musikk

3. Taulant

4. Ting jeg glemmer. En USB kabel har vært mye i tankene mine i det siste.

5. Mat

6. Penger

7. At jeg skal stelle meg ordentlig og kle meg fint. Noe jeg aldri gjør.
 
Day 5: Six men you think are really handsome.

1. Kjæresten min
2. Justin Bieber
3. Leonardo di Caprio

4. Ed Westwick

5. Milo Ventimiglia

  
MY HERO! 

6. Channing Tatum. 

17.03.2012   30 DAGER   Ingen kommentarer

DAY 02

Nine things about yourself.

1. Er egentlig en ganske komplisert person. Er enkel men samtidig vanskelig. Kan forandre meg mye, både på utseende og personlighet. 

2. Elsker mediefaget. Foto, grafisk, film alt! Untatt journalistikk da.. Er litt kjedelig. 

3. Er alt for glad i fast food. McDonalds, pizza, og andre usunne ting. 

4. Er jævlig slapp.

5. Har lyst på ting jeg aldri får råd til.

6. Er barnslig.

7. Elsker musikk. Synging, og piano.

8. Er sammen med verdens beste.

9. Suger til å blogge, hehe.. 


for en kid jeg er.


13.03.2012   30 DAGER   Ingen kommentarer

SLEEPYHEAD&10'DAYS

Hei! Igår greide jeg å sovne hos kjæresten min fra 8-tiden og våkne halv 12 for så å være like trøtt når jeg kommer hjem... Sleepy sa du? JA. 

Ellers har jeg ikke gjort noe særlig. Sitter på skolen nå og jobber med en prosjektrapport. Skal forbedre et nettsted, har tenkt å lage ny webside til bieapart.no. 

OG FORRESTEN, alle Lana Del Rey fans, hun kommer til Hovefestivalen! 

Begynner med 10 days jeg, har ingenting å blogge om...

Day 1: Ten things you want to do before you die.
Day 2: Nine things about yourself.
Day 3: Eight ways to win your heart.
Day 4: Seven things that cross you mind a lot.
Day 5: Six men you think are really handsome.
Day 6: Five things you like to do
Day 7: Four turn offs.
Day 8: Three turn ons.
Day 9: Two favorite songs.

Day 10: One confession. 


13.03.2012   30 DAGER   Ingen kommentarer

day3

10 ting jeg hater

okei, sent, men jeg prøvde å lage denne på videoblogg igår! men glemte å lagre videoen... hehe. MEN.

 

1. Insekter.

2. at den innebygde micen på Pcen min er fucka. 

3. når nabobarna og/eller nabohunden våkner meg 7 på morgenen i helgene og i alle ferier. 

4. vinter og når det er kaldt.

5. at jeg bruker så mye penger.

6. dårlige action-barnefilmer. sånn om tron, den suger.. 

7. å enten være alene 24/7, eller være med folk 24/7. må ha noe MIDT i mellom.

8. deg.

9. å gå tom for penger både i lommeboka og på mobilen.

10. deg.

orker ikke legge inn bilder på denne, hehehhh.


01.05.2011   30 DAGER   Ingen kommentarer

day2

10 ting jeg elsker.

1. SONDRE. beste, fineste kjæresten min. selvom han er dritstygg mot meg av og til. fu♥


2. Vennene mine. selvfølgelig, hva skulle jeg gjort uten dere. 

3. Hove-festivalen. hehh, kunne ikke dy meg. 


 4. Å reise. Helst til utlandet og slikt da.

5. Appelsinjuice! Det er det beste. naaam.

6. Guds gaver (a). 

7. iPhonen min. 

8. SOMMER og alt som er i den. Venner, kjæreste, båt, bading, soling, fest, chill, festivaler, shopping, reising, mat, drikke, is, grønn slush fra narvesen(hahaha), null skole, lite klær, solbriller... listen er lang.

9. Familien min.

10. åhr fuck it, men jeg må. MCDONALDS<333


28.04.2011   30 DAGER   Ingen kommentarer

day1

10 ting om meg selv. 

1. Jeg hater bein. Hater tær. Hater å bli tatt på beina. Eneste fine med bein, er at man kan ha sko på dem. 


 2. Jeg har vært i et forhold i 10 måneder nå, som er veldig spesielt for meg pga jeg pleier å være i seriøse forhold sånn 1-3 måneder. 

3. Jeg tar veldig lett ting til meg, og det klikker lett for meg. Er ofte ganske sur egentlig. 

4. Jeg er jævlig lat.

5. Jeg er ganske åpen om ting, noe som ikke alltid er en bra ting.

6. Jeg bruker nesten all min tid på PC, når jeg er hjemme. 

7. Elsker å kle meg opp, men ender ofte med at jeg bare skifter til daffeklær istedet. Aner ikke hvorfor.


8. Har litt problemer med pengebruk...

9. Det beste jeg vet er å tilbringe tid med kjæresten min. Elsker når han plutselig sier jeg skal møte han, også har han kjøpt nam og brus og film. Og selvfølgelig å overnatte med han. Det er det koseligste. Bare å være alene med han er himmelen.


 10. Har en liten natta-melding fetish. For 2 dager siden hadde ikke Sondre mobil, men likevel sendte jeg lang nattamelding.

jaja, NATTA! hahaaa


27.04.2011   30 DAGER   Ingen kommentarer

30 days challenge

sorry for lite blogging. før jeg sier noe mer, vil jeg bare si at på innlegget om NACH, den spanske rapperen er den første sangen feil.. det er ikke HAMBRE DE VICTORIA, men EL REINO DE LO ABSURDO jeg liker. jeg orker ikke å fikse på det på innlegget.. hahaha.. 

grunnen til lite blogging er prøver, venner og sondre igrunn. igår satt jeg inne hele dagen og øvde spansk, og idag var jeg i byen med venner (ernst og bjørn). senere på kvelden fikk jeg besøk av kjæresten min (sondre♥), som nettopp gikk. vi har sett film, chilla og spist pizza. kosi! 

men siden jeg ikke er så god på bloggsiden, så har jeg stjelt en utfordring fra en annen blogg, nemlig en ny 30 days challenge. har hatt en før, og den har en egen kategori, som denne også vil legges inn i. så håper jeg at inspoen popper tilbake en gang i løpet av de 30 dagene. 

30 Days Challenge:
Dag 1 - 10 ting om meg selv.
Dag 2 - 10 ting du elsker.
Dag 3 - 10 ting du hater.
Dag 4 - 10 viktige personer.
Dag 5 - 10 ønsker.
Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.
Dag 7 - 10 bilder fra sommeren 2010.
Dag 8 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.
Dag 9 -  Et bilde av byen du bor i.
Dag 10 - Hva er i vesken min akkurat nå?
Dag 11 - En dag i livet, fotografier tatt i løpet av dagen.
Dag 12 - Et fotografi av meg selv tatt for 2 år siden.
Dag 13 - Et bilde av meg selv, tatt av noen andre.
Dag 14 - Et bilde av noen/noe jeg har lyst på i øyeblikket.
Dag 15 - Tre ting du liker ved deg selv
Dag 16 - Tre ting du missliker ved deg selv
Dag 17 - Det jeg ønsker mest av alt akkurat nå.
Dag 18 - Et bilde av den varen jeg kjøpte sist.
Dag 19 - Hva finner vi i min make-up bag?
Dag 20 - Et bilde av meg uten sminke.
Dag 21 - Et TV-show jeg er avhengig av.
Dag 22 - Det vakreste bilde av en av mine bestevenner.
Dag 23 - Mine tre favoritt ting å gjøre.
Dag 24 - Ett bilde av meg og vennene mine.
Dag 25 - Et bilde av et dyr, tatt av meg.
Dag 26 - Profilbilde ditt på facebook.
Dag 27 - En sang som passer til humøret.
Dag 28 - Et bilde fra en dag jeg savner.
Dag 29 - Planer/ forhåpninger/ønsker for fremtiden.
Dag 30 - Et fotografi av meg selv tatt i dag og skriv tre gode ting som har skjedd de siste 30 dagene


her har dere et 2-år gammelt bilde av meg i mallorca. syykt random, men kameraet står ubrukt på stativet, gidder ikke ta bilder, har ikke tid og alt det der.

legger ut day 1 av utfordringa om litt :-)


27.04.2011   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 30

30A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days.


haha, webcam<3

1. Fått vite at vi skal til PARIS!
2. Forrige helg, insanet kos!
3. Fikset rommet!!!

Da er jeg ferdig med 30 days challenge. Du finner ALLE mine svar på KATEGORIER>30 DAYS CHALLENGE.

Har dere prøvd 30dayschallenge? Hva er de 3 beste tinga som har skjedd med deg denne måneden?


01.12.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 29

29 What`s in your make-up bag?


Foundation fra Dior. ''Nude 023 Diorskin'', og foundation-kost fra lindex. Kost er must! 


blush i fargen 08 fra L'Oreal. 


Amazing Length'n Build fra Gosh, Intense XXL fra Maybelline, Show Me Volume fra Gosh, Hypnose Drama fra Lancome, Vituose fra Lancome. Jeg bruker alltid minst to mascaraer, haha! For tiden bruker jeg Intense XXL og Virtuose. 


Jeg bruker veldig sjeldent pudder, men om jeg gjør det så bruker jeg mineralpudder og kost fra Tromborg.


MÅ HA. Øyenbrynsfarge fra H&M. 


Er alltid greit og ha litt skimmer. colour with atitude skimmer powder fra So..?, waterproof eyeshadow i lys beige fra Gosh, effect powder fra Gosh, Masterpiece Colour Precision Eyeshadow i fargen Pearl Beige.


2 øyenskygger fra Pierre Rene, som kan kjøpes på Cubus. Fargenummerene har gått vekk...Kostene er fra H&M.

hvilken sminke bruker du? har du noe av dette?


30.11.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 28

28A cartoon caracter that you`d love to meet in real life.


COSMO OG PAPPAN TIL TIMMY (fant ikke bilde) I FAIRY OFF PARENTS, hahaha! Det hadde vært aaawesome.

hva med dere? hvem ville dere møtt?


28.11.2010   30 DAGER   3 kommentarer

day 27

27A photo of your faviourite item of clothing.

OKEI.. jeg greier ikke velge ut ET, så jeg tar de jeg liker best av det jeg har.. jo flere, jo bedre?


jakka mi, fra jeane blush/nelly.com


t-skjorta mi fra bikbok.


toppen fra h&m, og shortsen fra monki.


skjorta mi fra zara.


genseren min fra nelly.com


genseren min fra monki


genseren fra gina tricot.


skjorten fra bikbok.

like/dislike? hvilket plagg likte dere best?


28.11.2010   30 DAGER   3 kommentarer

day 25 & 26

25A photograph of the town you live in.


utsikt fra springvannsstemmen/bellevue. den røde prikken er hvor jeg har stått og tatt bildene nedenfor.
HERLIG by på sommeren, men skal innrømme det suger her på vinteren. 

26A celebrity you don`t like, and why.


PARIS HILTON. Jeg mener ikke at denne jenta har noe talent, synginga hennes suger, hennes skuespiller karriere var heller ikke noe stort. Hun er berømt pga Hilton-hotellet, skandaler osv. Det er iallefall det jeg mener..

hvor bor dere?
liker dere paris hilton? noen andre kjendiser dere misliker?


26.11.2010   30 DAGER   6 kommentarer

day 24

24A song to match your mood.

Too late
For the other side
Caught in a chase
25 to life

I don't think she understands
The sacrifices that I made
Maybe if this bitch had acted right
I would have stayed
But I've already wasted over half my life
I would have laid down and died for you
I longer cry for you
No more pain
Bitch you took me for granted
Took my heart and ran it straight into the planet
Into the dirt
I can no longer stand it
Now my respect I demand it
Imma take control of this relationship
Command it
And I'm gonna be the boss of you now goddammit
And what I mean is that
I'm will no longer let you control me
So you better hear me out
This much you owe me
I gave up my life for you
Totally devoted to you
Why I've stayed
Faithful all the way
This is how I fucking get repaid?

Look at how I dress
Fucking baggy sweats
Go to work a mess
Always in a rush to get back to you
I ain't heard you yet
Not even once say you appreciate me
I deserve respect
I've done my best to give you
Nothing less then perfectness
And I know that if I end this
I'll no longer have nothing left
But you keep treating me like a staircase
It's time to fucking step
And I wont be coming back
So don't hold your fucking breath
You know what you've done
No need to go in depth
I told you you'd be sorry
If I fucking left
I laughed while you wept
How's it feel now?
Yeah funny ain't it
You neglected me
Did me a favor
Let all my spirit free
You've said
Got a special place for you
In my heart
That I have kept
It's unfortunate but it's

Too late
For the other side
Caught in a chase
25 to life

I feel like
When I bend over backwards for you
All you do is laugh
Cuz that ain't good enough
You expect me to fold myself in half
Till I snap
Don't think I'm loyal
All I do is rap
How can I moonlight on the side
I have no life outside of that
Don't I give you enough of my time?
You don't think so do you?
Jealous when I spend time with the girls
Why I'm married to you still
Man I don't know
But tonight I'm serving you with papers
I'm divorcing you
Go marry someone else
And make em famous
And take away their freedom
Like you did to me
Treat em like you don't need em
And they ain't worthy of you
Feed em
The same shit that you made me eat
I'm moving on
Forget you
Oh now I'm special
I didn't feel special when I was wit you
All I ever felt was this
Helplessness
Imprisoned by a selfish bitch
Chew me up and spit me out
I fell for this
So many times
It's ridiculous
And still I stick with this
I'm sick of this
But in my sickness
And addiction
Your addictive as they get
Evil as they come
Vindictive as they make em
My friends keep asking me
Why I can't just walk away from
I'm addicted
To the pain, the stress
The drama
I'm drawn to shit
So I guess I'm a mess
Cursed and blessed
But this time imma
Ain't changing my mind
I'm climbing out this abyss
Your screaming as I walk out
That I'll be missed
But when you spoke of people
Who meant the most to you
You left me off your list
Fuck you hip hop
I'm leaving you
My life sentence is served bitch
And it's just

Too late
For the other side
Caught in a chase
25 to life

 

jeg elsker denne, teksten er så utrolig bra. like/dislike?


24.11.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 23

23The next plan you have coming up that you`re really excited for.

INGEN TVIL.


ph_wehearit.

PARIS, den 9-12 desember. hjerte.


23.11.2010   30 DAGER   2 kommentarer

day 22

22A photograph of the part of you that you like the most.


øynene mine.. får ofte høre at jeg har laaange vipper. KOS.22.11.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 21

21A photograph of the part of you that you dislike the most.

ååå hahha,ingen tvil der.


haha, dere ser vel hvilken del jeg mener? NOSEJOB PLZ.. neida. men æsj, ja. jeg liker nesa mi minst, hehe..


21.11.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 19 & 20

19A photo of your handwriting.


20A band/artist not many people know of, but you think should.


alene

minner for livet

perfekt

kjære deg 2010

like/dislike?


20.11.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 18

18A photo of your house/apartment.

aaaat, jeg har ingen bilder av huset mitt, og jeg gidder ikke ta nå, fordi det er mørkt og kaldt ute.. men kan legge inn et bildet av rommet mitt heller:like/dislike?


18.11.2010   30 DAGER   3 kommentarer

day 17

17A TV show you`re currently addicted to.

er ikke avhenging av noe som helst på TV, men jeg elsker gossip girl!


hva er dere avhengig av på TV?


17.11.2010   30 DAGER   1 kommentar

day 16

16The most beautiful picture of your best friend.

jeg har flere bestevenner, så jeg har valgt ut noen fler enn bare 1:


ida♥


mariann♥


maren♥


eline♥


helene♥


charlotte♥


karoline♥ er ikke skikkelig bestisser for ever, men er gooode venner og blitt bedre kjent i det siste! dessuten er dette bildet uimotståelig.. guud!

også bare for å være slem:

vali♥ heller ikke kjempebesteveenner,men fyy fader. dere som ikke blir kjent med jenta, går så sykt glipp av noe. og dette bildet er det fineste av alle!

hva synes dere om bildene? alle utenom eline, karoline og vali er mine bilder, btw.


16.11.2010   30 DAGER   5 kommentarer

day 15

15Something you regret.

hmm.. faktisk, at jeg ikke handlet så mye på polentur. kom hjem med 2000kr igjen! syyyykbaisjeg.


miss it! vil så insanet tilbake! dette er 10.1 fra lillesand, og en klasse fra årvoll i oslo, som vi dro med:-) haha, minner meg om en ting...

leif-helge (lærer): tenk om vi skulle dratt til gautefall på klassetur, men så trengte vil folkt til å fylle opp bussen, sa måtte vi spurt en annen klasse om å bli med oss!
vebjørn: JA IALLEFALL IKKE DE OSLO FOLKA!!!!

hahhahahahhaha.. tror ikke vebjørn likte de så godt, nei..

FORRESTEN, jeg synes helt sykt synd på dere som ikke var på/skal på polentur.. virkelig lærerik og minnerik tur! minne for livet, kjempe opplevelse!!

like/dislike?


15.11.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 14

14Your current wishlist.1. Canon EF-S 60mm f/2.82. selvutløser-kontroll og stativ.


3. en fin, hvit lysekrone.

 


4. gavekort hos bikbok.


5. wedges fra zara... WANTWANTWANT.


14.11.2010   30 DAGER   1 kommentar

day 13

13What you want more than anything right now.

okei det er en del å velge mellom her...

MASSE PENGER


KJÆRESTEN


FERIE

hva vil dere ha mest akkurat nå?


13.11.2010   30 DAGER   1 kommentar

day 12

12Your favourite movie.


jeg elsker denne filmen, haha! digger skrekkfilmer. så denne med ernst, kua og væbjørn en gang, og den falt virkelig i smak! alle som liker skrekkfilmer med mindre blod, og mer skvetting og spenning SE DENNE.

ellers er det jo sånn random filmer som sex and the city 1 & 2, twilight-serien, stomp the yard, the last song osv.

sett filmen? hvilke filmer er deres favoritter?


11.11.2010   30 DAGER   1 kommentar

day 11

11A photo of the item you last purchased.

okei jeg valgte dette, fordi det var en av de siste tinga jeg kjøpte. det var ellers dette, eller en julebrus. dette er vel gøyere og se? haha.


h&m

like/dislike?


09.11.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 10

10A day in the life, photographs taken throughout your day.

hove 2010, tirsdagen

like/dislike?


08.11.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 08 & day 09

08A photo of someone you fancy at the moment.
(skjønte ikke denne helt, googletranslate sier: et bilde av noen du har lyst på i øyeblikket.)

det er ingen tvil♥

09The contents of your fridge, MTV Cribs style.


digg...not


OREOKAKE♥ skal smake på den etterpå, wihu


tipper noen liker taco. ikke meg...................................kanskje litt.

joaa, like/dislike?


07.11.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 07

07A photo of yourself, not taken by you.


under ukm 2010, i februar. tror det var bestemor som tok dette.

like/dislike?


05.11.2010   30 DAGER   1 kommentar

day 06

06A photograph of yourself without makeup.
USJ gammelt i tilegg..

like/dislike?


04.11.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 05

05 - A photograph of yourself two years ago.


haha... oi. 

like/dislike?


03.11.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 04

04 - A photo of your pc


samsung R580

 

question, hvilken pc har du?


02.11.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

day 03

03 - A photo of your cellphone.
iPhone 3Gs♥ ekte kjærlighet

husker eksen min alltid bablet om hvor awesome iPhone var og jeg bare, jaja.. men nå skjønner jeg det!

question, hvilken mobil har du?


01.11.2010   30 DAGER   3 kommentarer

day 02

02What`s in your bag?


fra pieces


1 - Lommebok! oppi den har jeg penger, kort, vaktliste og sånne ting:)
2 - iPhonen! Elsker den,og må alltid ha den med.
3 - iPoden. Bruker iPhonen som iPod for det meste, men har alltid med iPoden.
4 - Mascara og concealer. I tilfeller, vet dere.
5 - Tyggis. MUST.
6 - Penal, siden jeg bruker vesken på skolen så ligger det alltid oppi veska:)

hva har dere i veska?


31.10.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer

challenge - day 1

01A photo of you, taken today and the outfit you wore today.


dette er seriøst flaut.... blaut hår og filler.. jauuuu...


UANSETT, ville forresten si dere to ting:


1. dette er det virkelige meg


2. se hva jeg har kjøøøpt...

like/dislike?


30.10.2010   30 DAGER   3 kommentarer

30 days challenge

01A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
02What`s in your bag?
03A photo of your cellphone.
04A photo of your pc.
05 A photograph of yourself two years ago.
06A photograph of yourself without makeup.
07A photo of yourself, not taken by you.
08A photo of someone you fancy at the moment.
09The contents of your fridge, MTV Cribs style.
10A day in the life, photographs taken throughout your day.
11A photo of the item you last purchased.
12Your favourite movie.
13What you want more than anything right now.
14Your current wishlist.
15Something you regret.
16The most beautiful picture of your best friend.
17A TV show you`re currently addicted to.
18A photo of your house/apartment.
19A photo of your handwriting.
20A band/artist not many people know of, but you think should.
21A photograph of the part of you that you dislike the most.
22A photograph of the part of you that you like the most.
23The next plan you have coming up that you`re really excited for.
24A song to match your mood.
25A photograph of the town you live in.
26A celebrity you don`t like, and why.
27A photo of your faviourite item of clothing.
28A cartoon caracter that you`d love to meet in real life.
29 What`s in your make-up bag?
30A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days.

tatt fra emina, hoho lite og gjøre!


30.10.2010   30 DAGER   Ingen kommentarer
hits