FAVORITT MAKEUPGURUER

.. på youtube, i tilfeldig rekkefølge.

Carli Bybel. Hun ser smashing ut uansett hva hu gjør. Øynene hennes er et faens mirakel. Hun har en god blanding av både makeup, hår, hjemmespa, tips, kostyme og outfit-videoer. Jeg digger henne tvers igjennom. Henne oppdaget jeg da jeg så etter inspo til halloween og snublet over Yasmin fra Aladdin tutorialen hennes. 
Nicole Guerriero. Denne jenta fant jeg via Fifty Shades of Makeup på Facebook, og begynte å abonnere etter jeg hadde brukt en halvtime av livet mitt på å se en av hennes videoer der hun viser all sminken sin. Jeg vet ikke hvorfor men jeg elsker den typen videoer. Kylie Jenner tutorialen er definitivt en av mine favoritter fordi jeg er helt obsessed with Kylieee. Elsker hun. 
Evelina Barry. Hun er ikke en ren makeupvlogger, men hun er min absolutte favoritt på Youtube. Av alt liksom. Hun har bare alt i boks av både utsnitt, ideer, redigering, innhold ALT. Hun har alt mulig. Makeup, hår, DIY's, og typiske vlogger videoer. Hun gjør bare alt 100%. 
Lauren Curtis. Altså, hun er jo dronniga av beauty vloggerene i veldig manges mening. Jeg er ikke sånn superdupermega enig men jeg digger henne likevel! Hun har mange fine tips til alt makeuprelatert. Og hun er et geni. 
Batalash Beauty. OMG. HVA I HELSIKKEN DERE, har dere noengang sett et penere menneske enn hu her? For det har ikke jeg. LOVE. Hun er utrolig dyktig også!Kommenter om du har en guru verdt å sjekke ut!!!!

Skriv en ny kommentar
hits