HOME FOR CHRISTMAS

Da var man tilbake i Lillesand for jula! Må si det er utrolig deilig. 

Grunnen til at jeg kom hjem en uke før resten av skolen er fordi jeg og Kaja skal promotere (blir det vel) for Danvik på Møglestu denne uka, i tillegg til at vi skal på Showit! Det er en sånn mediejuleavslutning greie som foregår for alle mk relaterte mennesker på Møgle. Gleder meg til å se gamle classmates! 

Siden sist har vi jobbet med en utstilling på skolen som har vart i 3 uker. Det var et veldig fint prosjekt som hadde temaet musikk. Vi stilte opp vegger inne i Danvik Arena og noen hadde tilogmed musikk på bildene sine tilgjengelig. Synes det var utrolig fett! Jeg hadde jo ikke koblet noen sang til bildene mine så jeg hadde ikke noe musikk. 


Fordi min gamle lærer hadde en liten forespørsel om jeg kunne skrive litt om bildene så skal jeg gjøre det! Nå har det seg sånn at i fotograferings uken hadde jeg eksamen og lesedager og fikk dermed mindre tid til å planlegge bildene mine. Men da Keilin, modellen, snakket om hodetelefoner fikk jeg plutselig en lysende flott ide og kunne allerede se for meg bildene i hodet mitt. Enkelt og plain, uten farger. Bildet jeg tok slik jeg så for meg er det øverste til høyre. Det andre på toppen ble mer improvisert, mens det siste ble ikke brukt i utstillingen men jeg liker det uansett. Det som skal fremmes med bildene er at musikken hun hører på har en stor innvirkning på humøret og attituden hennes. På det ene hater hun musikken men blir på en måte kvalt av musikken. På det andre liker hun musikken og føler seg bra. Jeg tenker at det går en rød tråd gjennom bildene som er tortur på en måte. Med det første er det grusomt, men hun overkommer til som er vondt og blir sterkere. YEHO. Så ja det var det. Disse bildene er tatt i fotostudio på Møglestu VGS. Det siste bilde er tatt da vi holdt på å montere bildene i arena.
 

Utenom dette har jeg en del planer for jula, og gleder meg masse til å være masse med venner og familie! Også gleder jeg meg til romjulsshopping for det er såå kos! 


Så har jeg selvfølgelig med to overredigerte selfies, fordi hallo. Hvorfor ikke. 

Innså nettopp at klokka snart er 5. Herregud. 

Ha en fin dag og kveld alle!
 

 

Gammel lærerer

14.12.2014 kl.20:16

Godt forklart Julie :) Gleder oss til onsdag og foredrag om Danvig.
modellen

15.12.2014 kl.01:38

Du er flink du Juliemor! :) gleder meg til onsdag, blir morro! :D
Skriv en ny kommentar
hits