30 DAY CHALLENGE

Nei. Skal ikke trene.

Nå holder vi på med forbredelser til Danvikkvelden, men atm så har jeg ikke noe å gjøre. Derfor prøver jeg meg på en 30 day challenge fordi jeg aldri klarer å gjennomføre. Så vi får se, haha! Så vi kjører med dag 1.

Til tross for hvor kleint jeg synes bloggnavnet mitt er så har det slått ganske greit an på de tider det har trengt det. Lett og huske. Litt søtt kanskje?
Grunnen er fordi jeg hadde en blogg fra 2008-2009 som het juliestoraas.blogg.no. Den var på en måte min egne lille boble, men da mine foreldre fant den og så noen bilder av meg i en litt for kort kjole (jeg var jo faktisk bare 14) så freaket de litt og fulgte bloggen min som fæn. Og da ble det litt sånn ugh. Ikke fordi jeg bare ville legge ut bilder av meg selv med lite klær, men fordi jeg var veldig personlig på den bloggen og det ble bare litt rart. Så jeg slettet den og startet denne uten at mamma og pappa visste om det. Men det tok ikke lang tid før de fant denne også. Så jeg har igrunn bare prøvd å ikke tenke på det. Og det gikk igrunn greit. Det er jo også noe man slutter å bry seg om med alderen. Nå har jeg jo min mor på både snap, facebook og insta og det gjør meg absolutt ingenting. Det er faktisk veldig hyggelig synes jeg. Men det er jo nå fordi jeg er blitt myndig og hu vet hva jeg holder på med.


gammel header fra 2010 haha
 

Grunnen til at navnet ble happi aner jeg egentlig ikke. Regner med jeg var glad og fornøyd den dagen jeg opprettet den? Jeg husker nå likevel at jeg ikke kom på happi med en gang, og tror jeg bare tenkte whatever og bare valgte noe helt random. Har fått et par kommentarer at det ikke helt passer meg siden mitt standard fjesutrykk ikke er så veldig smilende eller glad. Det kan jeg faen ikke noe for, det er noe som ligger i familien og kommer fra min fars side. For de har samme greia. Ser heller ikke på det som et problem, for jeg bryr meg egentlig ikke.

Så ja. Det var egentlig ikke så veldig gøy. Får se hvor langt vi kommer med den her jævla greia før jeg glemmer den eller får lei.  

Skriv en ny kommentar
hits