PHOTOSHOP FORDYPNING

Atm sitter vi å venter på at bildene våre fra photoshopfordypningen skal bli printet! Så derfor har jeg ingenting å gjøre. Tenkte at siden hele poenget med blogging dette året var for å gi dem som er usikre på livet her på Danvik litt insight så derfor kan jeg forklare greia med fordypning! 

To ganger i løpet av året har vi fordypningsfag. Dette varer i 2 uker per gang, så det blir altså en mnd til sammen med fordypning. Det er utrolig mye kult man kan velge mellom. Jeg valgte først 3D-printing (for de som ikke vet, dette er da når man lager et objekt på datamaskinen også printer man selve objektet ut med en 3D printer) men siden programmet drepte hele pcen min, også fordi at Espen, min fotolærer sa at det var ledige plasser i hans fordypningsklasse, Photoshop. Så byttet likesågreit over til hans klasse. Det er også mye annet gøy å velge mellom. Tar jeg ikke helt feil er det litt forskjellig fra år til år, men dette året var det ting som manusskriving, revy, musikkproduksjon, filmlaging osv. Uansett så er det veldig mye spennende og velge mellom!

Photoshopklassen har i det meste jobbet med forskjellige teknikker den første uken. Da var det typisk bytte bakgrunn, retusjering, sminke, farger, lyssetting, sammensetting av forskjellige bilder og den type ting. Uken etter, altså denne uken var oppgaven og lage og levere et valgfritt egenredigert bilde. Jeg har veldig sykt frem og tilbake på hva jeg skulle lage og levere, men som sagt så venter vi på at bildene blir printet ut, så skal vi lime dem på kappaboard og ha utstilling imorgen. Noe jeg ikke får vært med på fordi jeg skal hjem og må ta en tidlig buss.


Dette er nå bildet jeg valgte å gå for! Dette er satt sammen av 3 forskjellige bilder, og inneholder en goood del redigering. Jeg visste hele tiden at jeg ville ha noe under vannoverflaten, ettersom det er noe som er vanskelig for en folkehøgskoleelev å knipse selv. Dessuten liker jeg det at det ser ut som hun ikke beveger på seg i vannet, og jeg elsker fargene og stemningen det gir. Det forrige bildet jeg egentlig skulle gå for er satt sammen av nesten 20 bilder, men endte opp med å se veldig rart ut. 

Men jeg tok likevel å bare fjernet mye av effektene nå bare så jeg kan vise det uten å grave meg et hull av pinlighet. 

Ser man nærme så får man øye på de kuuule fiskehudeffektene jeg har laget på huden hennes. Noe jeg synes ble fett. Har har jeg fjernet kanskje 10 forskjellige lag som var på det første utkastet. Det hadde en sunket båt, fisker, jellyfish, sykt mye bobler, et rev og litt sånn. Og ja, det er brukt samme bakgrunnsbilde på begge bildene.

Hvilket er best a? Jeg sier det øverste. 

Espen (Lærer)

30.10.2014 kl.11:45

Jeg synes det var svært metaforisk ved bruk av Havfruen, men noen av elementene gir en litt moll stemning rundt hele motivet.

+ Blåfargen du bruker

- Elementene skaper lite harmoni i selve bildet ditt
Julie Storaas

30.10.2014 kl.11:48

Espen (Lærer): Takk ADRIAN CAMERON :*:*:*:*
Nina Maria

30.10.2014 kl.11:59

Det første var veldig stilig!
Julie Storaas

30.10.2014 kl.12:00

Nina Maria: thanks!
Skriv en ny kommentar
hits