BEHIND THE SCENES: SAME HOUSE

YO! Endelig skal jeg dele noen bilder jeg tok under innspilling av musikkvideoen til Karou - same house! Jeg har ikke delt noe av dette enda grunnet at bildene kan avsløre for mye, noe jeg så da jeg kikket igjennom bildene. Noen av bildene er vist smått på facebook og 1 bilde i et tidligere innlegg, men ellers ikke i det hele tatt! Men nok om det! 

Karou er en fantastisk kunstner og egenprodusert artist! Han lager alt selv og med egne penger. Det er noe jeg synes er utrolig inspirerende og sinnsykt fett. Det kom også veldig godt til syne da jeg var med på innspillingen. Å se noen som er så målsatt, har så mye kontroll og er så bevisst på hva resultatet skal bli er faktisk helt fantastisk! Det var en utrolig gøy dag og jeg koste meg som bare det! 

Videoen ble også vanvittig rå, mener jeg. Jeg har jo gått rundt så lenge og sett for meg hvordan resultatet skulle bli og det overgikk mine forventninger! Gøy å tenke på at jeg stod rett på siden og knipset bilder og spiste skiver, hahaha! Jeg vil anbefale alle å se videoen! Finner jo ofc ikke noe embed kode så da blir det link! Tror også det er bedre for opplevelsen og ta en titt på musikkvideoen før man ser bildene! 

https://www.radiojavan.com/videos/video/karou-same-house-(ft-ali-magic-mg-mana) Maren

26.10.2014 kl.09:52

Drit fet!😱
Skriv en ny kommentar
hits