CHI ART OF HAIR: BEHIND THE SCENES

HEII, lenge sia nå! 

Har egentlig ikke skjedd noe særlig siden sist, har vært hjemme i en uke pga høstferie også har jeg bare vært på skolen. Har hatt en del prosjekter på skolen men viser ikke det helt enda!

Igår fikk vi tilbud om å ta over et foto/film oppdrag fra læreren vår Espen, som gikk ut på et dekke et event for Chi Art Of Hair hvor vi skulle ta portrettbilder og filme både behind the scenes og et moteshow som fant sted på Z tidligere ikveld. Det var en utrolig gøy og lærerik opplevelse, og mange flotte mennesker! Er egentlig ikke så utrolig mye mer å skrive om det uten at det bare blir masse surr, men det var iallefall utrolig kult å se hvordan det faktisk er når modeller gjør seg klare til å gå på catwalken! 

 

ps: siden dette bare er backstage foto og det var veldig mørkt på lokalet så er det mye støv/støy på bildene og disse brukes bare som dokumentasjon.

Takk til vår kjære lærer som ga oss muligheten til å dekke dette eventet! Ting som dette gjør at vi lærer 100 ganger mer enn å ta bilder av medelever i studio og det er helt fantastisk!  

Hannah

19.10.2014 kl.13:37

Så kult!
Skriv en ny kommentar
hits