HVA ER PERFEKSJON?

Definition of perfect:
 - having no room for improvements

Jeg vet ikke hva jeg skal si til det. I mine øyne er dette så utrolig på hue. Perfekt er et ord vi bruker positivt. Det er et ord man hører mest i forhold til utseende. ''Åh, du er så perfekt!!! Skulle ønske jeg så ut som deg''. Jeg skulle ønske jeg levde på en tid hvor bare det å kunne spise seg mett og kle seg varm var perfeksjon. At ordet ble brukt til slike ting istedet for å påpeke noens utseende. Når perfeksjon i disse dager blir brukt om mennesker som har tatt operasjoner for å se ut som dukker blir jeg nesten bare provosert. Jeg ser så mange utrolig fine mennesker som går i disse ''operasjonsfellene'' og som ender opp som å ser helt grusomme ut. Jeg tror vi alle kan se, hvis vi bare ser godt nok etter at det er en avhengighetssak. At dem som begynner med å ta småoperasjoner og noe botox senere ender opp med å gjøre større operasjoner. Så er det også noen som går all in og kjører på med alt mulig på en gang. Jeg synes ikke det er noe galt i å kjøre på med litt en litt finere nese om man først må operere nesa for å kunne puste ordentlig. Men det er fremdeles noe som skjærer inni meg og gir signaler for at det er noe galt med det. Vi er skapt sånn vi er og sånn er det vi skal være. Eller? Å forandre små ting er noe flesteparten gjør i løpet av levetiden, og det synes jeg er fint for dem som blir fornøyd og mer glad i seg selv i dette. Jeg liker meg selv. Jeg er ikke perfekt. Men det å like seg selv er perfeksjon synes jeg. Jeg trenger ikke å se ut som en dukke, og jeg trenger ikke å ha en fantastisk kropp. Så lenge jeg trives med meg selv så er det helt ypperlig. Jeg er ikke glad i min egen kropp hver dag. Ingen liker følelsen av å ikke få på seg favorittjeansen, ikke heller jeg. Men jeg hiver heller i meg en pose chips enn å gjøre noe jeg ikke liker. Som å trene rompa av meg og spise salatblader. Det er ikke meg. Jeg kommer ikke til å løpe rundt omkring superfornøyd fordi jeg spiser skyr istedet for nudler. 

Idealet om å være perfekt handler ikke om å legge seg under kniven eller å få spøyter inn i ansiktet. Det handler om å like seg selv og sitt eget utseende. Man trenger ikke å elske seg selv hver dag. Så lenge jeg av og til kan hive på meg en kjole og noen løsvipper og tenke ''fy faen jeg ser bra ut'' så det perfekt nok for meg. 

Jeg vil dele en video som åpnet øynene mine. Kan bare si det sånn: skrekken for å noengang putte noe unaturlig i kroppen min er høynet noe vanvittig mye. Jeg holder meg til hårfjerning og sminke. Sånn for alltid. Denne videoen fikk jeg frysninger av. Man trenger ikke lese en dritt av det jeg har skrevet. Men se denne filmen. 

Daria

12.09.2014 kl.00:22

Åh fy faen, den videoen var utrolig ekkel men litt tankevekker også...
Skriv en ny kommentar
hits