BILDER FRA OSLO

Som sagt var vi ute igår på Oslo. Og jeg må bare si en ting. Utelivet for 18-19 åringer i Oslo sentrum er helt dass. Det eneste utestedet vi kom inn på var Møllers, som var helt totalt elendig. Billig drikke, men still utrolig kjedelig sted. Vi skulle jo egentlig på konsert på Rockefeller men jeg kom plutselig ikke inn fordi jeg var ''for full''. Jeg har kommet inn nært til sørpings på utesteder i Kristiansand, men selvom jeg ikke sjanglet, skrek eller snakket tull så var det en vakt som bare ikke ville slippe meg inn. Jeg tror jeg aldri har drukket såpass LITE før jeg skulle på konsert/byen før i hele mitt liv. Mine venninner skjønte ingenting og det gjorde heller ikke jeg. Vakten sa klart og tydelig: ''gå en liten tur, ta deg noe å drikke så kan du komme inn når du er tilbake''. Så jeg gjør det. Men da vi kommer tilbake etter ca. 30 minutter (og konserten snart er ferdig) så kom jeg fremdeles ikke inn og da begynte jeg å bli irritert. ''Du sa jo jeg kunne komme inn etter en tur?'' sa jeg. Hun svarer med å si at jeg fremdeles er 'kjempefull'' mens en eller annen dude sier at grunnen er fordi jeg ikke er classy nok. WHAT THE FUCK. Jeg skal på fuckings staysmann og lazz konsert, blir ikke MINDRE classy enn det. Så tusen hjertelig takk rockefeller for den jævligste servicen noengang og for at jeg ikke får komme på en konsert siden jeg har på meg skjørt og er brisen. Visste ikke at man måtte være edru på 18-års konserter.

Senere dro vi til Blå, og Syng hvor vi ikke kom inn heller. Alt er jo 20-års. Så vi ble sittende ute. En kompis av venninna mi sa at han ble nektet inngang på et utested kun fordi han gikk med converse, mens resten av køen så og si også hadde det. Så tydeligvis er det er helt fuckdup system på innganger i Oslo og det er rett og slett ikke noe for min smak. Utenom dette spiste jeg en sykt god kebab. fikk klem av kebabmannen, ble kjent med utrolig fete folk og hadde en kul kveld og en jævlig morgen!

Eh. Resten av bildene har jeg igrunn bare tatt av meg selv da vi kom hjem igjen. Og de vil ingen se, det kan jeg love :-)
 
#oslo #danvikfhs #drammen #rockefeller  

Skriv en ny kommentar
hits