7KM OG LITT VIDVINKEL

Idag var den første dagen vi måtte stå opp tidlig. Så vi stod opp kvart over 7, og gikk for å spise frokost litt over 8. Utrolig deilig med morgenen her faktisk. I forhold til hjemme så må man stå opp, kle seg, spise, stelle seg og deretter gå/sykle/kjøre til skolen (altså vgs, ungd osv) og det tar jo fort litt tid. Her er det bare kle seg, stelle seg og gå ut døra. Det er nok noe av det beste med internat tenker jeg. Vi har også fine og lange pauser ofte på 15-20. Det verste med hele greia er garantert køen. Fy i helvette hvor mye kø det blir i matsalen og i arenaen. Forståelig når ALLE skal ha mat og ALLE skal ha et sete og vi er omtrent 200 tilsammen med ansatte som gjerne også skal ha mat. 

Idag var også den aller første mandagen, som er igrunn litt slit. Det er jo mandag. Men veldig gøy også å få begynt litt. Vi har allerede fått vårt første fotoprosjekt som går ut på å finne bokstaver som er formet av andre ting enn ja, bokstaver. Vi har såklart allerede funnet en god del fordi vi gikk hele 7 km idag på en gåtur! Vi fikk sett veldig mye av Drammen og har også funnet en del ting som vi har lett etter som jeg skriver i en liste lenger ned. Vi skulle jo handle en del ting men vi kom bare hjem med tusjer, oppbevaringsbokser og kortstokk, men det trengte vi jo også så! Så nå sitter jeg her og redigerer litt bilder og koser meg mens Kaja ser en klein disney channel film på apple tv'en! Takk gud for at vi tok den med!

Imorgen skal vi noe utrolig spennende! Vi blir hentet av TV2 busser klokken 2 og skal til studioet i Oslo og være publikum i et nytt quiz-program som kommer nå til høsten!! Så utrolig spennende, iallefall for meg som aldri har vært med på noe slikt. Vi må skrive under taushetspliktkontrakter (jævla langt ord) så får ikke sagt noe mer enn det før det kommer på tv. Håper det er noen kule gjester som kan gjenkjennes!


/kaja på rommet


/vårt nye hjem


/on the mooove


/smil daa


/søte endeneee vent litt så jeg kan ta bilde


/neivel bare svøm langt vekk så jeg nesten må stå i vannet for å få fine bilder


/grafitti in my heart


/drammen<3333


/fuckaselfie


/<333


/muligens det fineste bildet av drammen jeg har tatt og kommer til å ta


/all star walking jævla langt


/''sightseeing''


/''sightseeing'' 2


/this is our town

Jeg liker disse bildene. BJØTIFØLL!
 

Kjempe kule bilder!
Skriv en ny kommentar
hits