LONDON x 2

Jeg var jo i London med klassen i mars som var utrolig gøy! Det har jeg fortalt litt nærmere om i et eget innlegg litt lenger ned og i tillegg laget film om. Klasseturen var jo medierelatert så det vi hadde på agendaen var jo ting som BBC og Warner Bros. Studios. Jeg var jo ikke på BBC fordi jeg presterte å få min fuckings første urinveisinfeksjon. WTFFF. Men uansett utenom det vi egentlig skulle så var vi jo bare i Oxford Street og i Soho(mat og karaokebar) pluss på en pub ikke så langt fra Oxford Street. Jeg synes at med tanke på at vi skulle på slike mediating så var det en super tur. Vi fikk shoppet som vi ville og sett det vi skulle. Jeg kom også hjem med over 500 i minus på konton. DIGG.

Men denne ganga var jeg med familien. Vi bodde rett ved London Eye på et hotel som het Park Inn Plaza. Dette hotellet var seriøst DØDSFINT. Men det var jævlig lange og stressende korridorer. Følte jeg måtte gå 1 km fra heisen til hotellrommet... hahah. Noe av det beste med hotellet var utsikten. Vi var ikke så høyt oppe, men det var store panoramavinduer i hvert rom og vi så rett på London Eye! Fikk ikke noe fint bilde av det, men det var kjempefint! Men tar heller en liten gjennomgang av turen!

Dag 1: Vi stod opp i normal tid (jævlig tidlig ferietid) og kjørte til flyplassen hvor vi fløy fra Kjevik til København og deretter til London. Så tok vi Heathrow Express til sentrum. Den ville jeg så gjerne ta da vi var med klassen men prisene er skyhøye ettersom man sparer seg 45 minutters reisetid. Men vi tok den! Og det gikk jævlig fort! Så kom vi oss til hotellet og gikk igrunn rett på shoppingen. Vi tenkte vi bare skulle gå til Oxford Street... Lurt når ingen av oss har gått fra London Eye til Oxford Street før. Men vi fikk sett mye gøy på turen. Ikke så gøy at det er vits å nevne det. Vi gikk gjennom Regent Street som er en sånn dyr gate. Ikke den dyreste (sånn Chanel og LV) men sånn mellomdyr. Der hadde de Gant, MK, Guess og slikt. Så kom vi oss til Oxford Street! Jeg la merke til en bygning vi brukte som sånn huskemerke når vi var med klassen for å vite hvilken retning vi gikk. Så jeg sa til mamma at den veien går vi. Og vi gikk og gikk og jeg skjønte ikke en dritt fordi etter 10 min var Oxford Street ferdig. HÆÆÆ? Så fant vi ut at vi hadde begynt i midten... hahahha. Noobs. 

Dag 2: Vi dro til Warner Bros for min andre gang! Og denne ganga var det sånn 10 ganger fler mennesker enn sist. Gotta love fellesferie. Men opplevelsen var fremdeles helt utrolig! Vi leide også sånne hodetelefongreier så vi kunne høre mer om alt innholdet i studioet der selveste Draco Malfoy var snakkemann! Haha. Wierd, men litt fett. De hadde også flytta på masse greier. Til alle som tenker seg hit, IKKE BESTILL PØLSE I BRØD. Den smakte hoooor. 

Dag 3: Siste hele dagen var shopping på lista for meg og mamma, og museer og slikt for pappa og lillebror. Vi tok sånne tourbusser bare så vi fikk sett litt av London i samme sleng. Handlinga ble egentlig bare surr. Jeg handlet på Primark for over 1500 kr og presterte å kjøpe en bukse som ikke passet. Og den skulle jeg da bytte. Lørdag + Primark = KØ KØ KØ KØ. Jeg stod i kø i over en halvtime. Og da jeg kommer til kassa endelig så sier han at jeg ikke kan bytte buksa nede, og at jeg måtte opp. Så siden jeg ofc faen ikke orka sånn kø en gang til (fins faen meg grenser) så kjøpte jeg bare en lik bukse til i annen str. Og den passet jo faen heller ikke. Haha er det muuulig. Så ble vi sittende i bussen kjeeempelenge på vei tilbake til hotellet før vi fant ut at den kjørte omveier pga en sånn free palestine parade så gater overalt var jo stengt. Så kom jeg også på at jeg hadde ikke spist en dritt hele dagen og klokka var faen meg 7-8.. Haha. 

Dag 4 (og 5): Vi skulle hjem denne dagen. Dette er faktisk vittig. Vi tok en taxi til flyplassen. Dette skal ta 45 min på motorvei. Vi satt i taxien i over 3 og en halv time. Det vi ikke visste, og det ingen hadde sagt var at det var sykkelmaraton i London denne dagen. Til vanlig er taxisjåfører veldig oppbegående og veldig ærlige i forhold til andre plasser i verden. Vår taxisjåfør hadde ikke snøring. Han hadde ikke fått høre om sykklinga, han ringte ikke til taxisentralen, de ringte ikke han og det virket som han hadde vært i London like lenge som oss ettersom han faen ikke fant frem noe sted. Og igjen og igjen sa han ''OOh, I can't belieeeve diiiis''. Så kom vi oss etter en goood stund ut på motorveien. Hvor det var kø. Men det så ut som vi kom til å rekke flyet likevel siden vi var så tidlig ute. Plutselig kjører han av motorveien. Hallo? Hva gjør du? Da hadde han snart tom tank....Hallo? Fyller du ikke bensin før du drar på jobb? Dette er noe han kunne tenkt på når han så hvor mye kø det var overalt. På toppen av alt visste han heller ikke hvor det var bensinstasjon. Så han måtte lete etter noen som visste hvor det var. Da vi endelig kom til flyplassen så hadde akkurat flyet gått. Så takket være en taxisjåfør som ikke hadde fylt tanken så mistet vi da flyet. Det hele endte opp med at vi måtte leie en suite siden alt annet var opptatt og betale nye flybiletter for 20 000. Tilsammen ble det brukt rundt 30.000 med tog hjem fra Oslo. Haha...rly.... Men da har vi opplevd det også. 

Det er litt ræv og legge ut panorama bilder når bildestørrelsen må være 800px... Men men! 

Noen som har klart å miste flyet og har måttet betalt masse for å komme seg hjem igjen?

Skriv en ny kommentar
hits