DANVIK OM 9 DAGER

Fy søøøren. Jeg kan ikke fatte eller få det inn i hodet at jeg faktisk flytter til Drammen om bare 9 dager. Lille Mama Juli forlater redet. Fytti! Begynner å gå litt inn på meg nå mens jeg holder på å pakke ned rommet mitt. Jeg skal jo ha et rom her hjemme uansett, ettersom jeg mest sannsynlig flytter hjem igjen for sommeren neste år. Men siden jeg har det største og fineste rommet så var det ikke sjangse for at det skulle stå ''tomt'' så derfor fikk broren min mitt rom mens jeg da skal ha hans rom mens jeg kommer å besøker og når jeg skal bo hjemme til neste år.

For dere som ikke vet det så skal jeg gå fotolinja på Danvik! Gleder meg masse. Jeg flytter sammen med en av mine bestevenninner, Kaja, noe som jeg tror kommer til å bli HELMAX (egon). Facebookgruppa til skolen gir meg sikkert rundt 10 varsler om dagen, mailer flyr inn og da begynner man jo å merke at det nærmer seg. Det blir nok ufattelig rart og litt trist å flytte bort fra kjæreste, venner og familie men jeg tror virkelig jeg trenger dette. Å bo et annet sted, oppleve en ny by med nye folk og lære meg mer av det jeg elsker å gjøre. 

 
Film av Mats Muri som viser hvordan livet er på Danvik. Denne har jeg fått utrolig mye innblikk fra og sett sikkert rundt 50 ganger. 

Siden Danvik fra året jeg fikk høre om skolen til nå har blitt mer og mer poppis så tenkte jeg å kjøre i gang bloggen igjen med en twist, nemlig en Danvikblogg! Jeg har googlet og googlet for å finne svar på evt. spørsmål som kun elever ved skolen kan svare på, bilder av rom og klasserom og alt mulig slikt og derfor vil jeg kjøre i gang dette lille prosjektet slik at kommende elever i 2015, 2016 osv kan finne bilder, svar på spørsmål og rett og slett lese om hele oppholdet her. I tillegg kan det jo være veldig fint for min familie og mine venner å se og lese hva jeg holder på med når jeg er der! 

Jeg har opprettet et fotoalbum hvor bilder fra hele skoleåret kommer ut på Facebook også, så det er bare å følge meg for å se bilder! 

Kommer nok ikke særlig mye oppdateringer fram til jeg har flyttet, men det kommer et innlegg med backstage/behind the scenes bilder fra en musikkvideoinnspilling som jeg tok på tirsdag! Jeg må nok holde av litt med å poste dem så ikke for mye blir avslørt frem til musikkvideoen har kommet ut. Men jeg kan love dere at det blir rått. Et lite smakebilde går vel greit?


Kult eller hva? Hele opplegget tok sted på Karma Nattklubb i Kristiansand. 

Skriv en ny kommentar
hits