ÅRETS HOVE

Hva faen er greia mi? Jeg har ikke blogget om hove i år enda!

Etter i fjor ble jeg litt deppa over Hove ettersom det var blitt litt ''pusset opp'' der og ting var ikke det samme som før. Tenkte det skulle være positivt men det virket faktisk inn litt negativt på meg, uheldigvis. Så var det jo også dette med at jeg campet HELE hoveuka. Det er da tilsammen 6 dager. Jeg var ikke innom hjemme, og jeg var bare i Arendal sentrum 1 gang i løpet av uka og endte dermed opp utrolig sliten hele tiden. I tillegg hadde jeg gnagsår på begge ben fra første dag og måtte til røde kors boden og få ny bandasje hver dag for å kunne klare å gå i normale sko. MEN jeg var jo også hoveblogger! Noe som var en fantastisk kul opplevelse. 

I år er jeg litt mer nøytral til Hove. Jeg gleder meg utrolig selvfølgelig men jeg er nok ikke like stoka som jeg pleier. Jeg skal jobbe i kolonialen 3 dager også skal jeg prioritere og sove hjemme så mye jeg kan. Jeg synes også lineupen er litt ''døv'' i forhold til tideligere lineups. Men jeg skal selvfølgelig få med meg Disclosure, Savant, M.I.A, Clean Bandit, Lars Vaular, Lemaitre (de var helt sinnsyke i 2012), Madeon og mange mange fler! Tenker det blir en fin uke! 

Ellers er faen meg russetiden over! Og jeg savner det litt. Men helst det å kjøre rundt i godbilen vår.. Memories are forever! Jeg er også blitt ganske blond til nå! 


Lookie Lookie! 

Nå skal jeg kjede meg! Snakkes!

Får håpe det blir bedre i år da! :)

Ønsker deg ei super helg, vakre deg!
Ida Andreassen

24.05.2014 kl.12:47

Skulle ønske jeg også skulle på hove :(

09.06.2014 kl.12:08

¨ææææææssssssssssssssjjjjjjjjj
Julie Storaas

09.06.2014 kl.12:11

Anonym: nnnnnnnaaaaaaaaammmmmmm*
Skriv en ny kommentar
hits