BACK TO BLONDE

Om litt beveger jeg meg opp til søte Celina på Cubus for å handle hårfarger! Jeg går tilbake til blondt. Skal innrømme at det blir trist å si hade til det mørke håret mitt, men jeg er så utrolig LEI av den blonde etterveksten. Jeg skal ikke bli like blond som jeg var før, altså platina. Men tenker heller noe likt min naturlige med en lys ombre og kanskje litt striper! Min naturlige hårfarge er en kald og mellomlys blondfarge nå, ettersom det jeg kan se i etterveksten. Jeg har jo ingen rødfarger i det hele tatt i min naturlige, og ettersom jeg har MASSE rødpigmenter i håret nå blir det sikkert et helvettes styr å få alt vekk. Men jeg har mine triks. Har jo gått fra mørk brunt til blondt 2 ganger før så jeg regner med å ta noe av den samme prosessen. Er jo mange som velger å gjøre det så vanskelig som mulig med 3 avfarginger og 6 blekninger. Jeg brukte tilsammen EN bleking og to stripinger sist gang. Hadde ca. lik lengde på håret den gangen. Etter dette tror jeg at jeg skal stoppe med farging en stund........Før håret faller av. Haha.

Såå da tenker jeg meg noe som dette, bare noen hakk lysere:  ÅÅÅÅ GLEDER MEG! Kommer nok til å bli en slitsom prosess, og håret kommer nok til å bli dødsslitt. Jaja, så lenge man er forsiktig og kurer det masse går det nok fint! 

Camari

10.05.2014 kl.20:05

Masse lykke til :D Blir sikkert veldig fint :D
Julie Storaas

10.05.2014 kl.20:05

Camari: Tusen takk! :D
Rebekka

10.05.2014 kl.20:59

Var en kjempeflott frisyre! :) Lykke til! :)
Hanne Elizabeth

10.05.2014 kl.21:48

Åh, så utrolig flott hår!
Tanja Höglund Pettersen

11.05.2014 kl.00:19

Så utrolig flott farge, kommer til å bli super fint!

Hadde forresten satt utrolig stor pris på om du tok en titt innom bloggen min også :-) Ha en fortsatt kjempe fin dag videre, vakre deg!
Skriv en ny kommentar
hits