SNEAKPEAK PÅ HANDLEKURV

Som alle vet er russetiden skitdyr, og russeklær m/ tilbehør er ikke et unntak. Jeg hadde planer om å bare ha en grunnpakke, altså den billigste til 299. Men så fant jeg altfor mye fint og praktisk jeg vet at jeg kommer til å trenge og angre på at jeg ikke bestilte når jeg hadde sjangsen. Jeg bruker klarna på bestillingene så jeg betaler når pakkene kommer i februar-mars. De fleste pleier også å bestille fra enten russ.no eller russesiden.no. Jeg har bestilt fra begge! Begynte vel egentlig slik at jeg fant en genser jeg siklet så sykt på på russesiden, mens jeg allerede hadde funnet bukse og slikt på russ.no. Menmen! 

Grunn til ingen blogging i det siste er egentlig mange. Har mye planlegging og ''jobbing'' å gjøre når det kommer til russetiden allerede nå, og jeg har vært syk, opptatt og rett og slett ikke orket å blogge. Livet som brunette er forresten supert! Digger det, og har fått sååå mange komplimenter! Elsker å høre at jeg kler brunfargen nesten bedre enn blondfargen! Selvom vi alle vet jeg kommer til å bli blond igjen en dag.


Bukse, jakke, sko og lue: russ.no // 3 gensere, bag og tee: russesiden.no
 
Synes selve klærne er myyye kulere på russesiden.no, men jeg liker buksene og jakkene på russ.no. Dette er forresten ikke alt engang... Men det er iallefall mesteparten av klærene! Har jo i tillegg sånne småting som tusj, fløyte, solbriller, strykemerker, russekort osv.. Har også enda en flaggbag... Noen som trenger en flaggbag en gang til neste år eller?? Haha!  Er jo heller ikke så lenge til de første kroene starter!! Gleder meg så syyykt! Lurer på hva jeg blir døpt...

Hvis det er noen som er interessert i å vite hva som skjer framover i min russetid kan dere enten følge MEG på facebook (LINK), eller russegruppen min CLEAN TEENS 2014 (LINK)

Lorraine Engen.

01.09.2013 kl.23:23

Oi jakken var kjempefin! Kunne ønske de hadde mer av den slags produkter da jeg var russ selv. :-)
Skriv en ny kommentar
hits