RUSS14

SE DET er jo faktisk folk som klikker seg inn på bloggen min selvom jeg ikke har blogget på 1000 år. SWÆÆG. 

Som dere som allerede har vært russ vet, så starter russetiden MYE fortere enn man tror. Når jeg har sett mennesker som allerede har laget russegruppe og kjøpt bil over sommeren har jeg bare tenkt....wtf....hæ. Men jeg skal si dere en ting! Nå skjønner jeg det jævlig godt.. Første skoledag fikk jeg tilbud om å bli med i en russebil eller van om dere vil, og takket ja selvom jeg er uten jobb og penger. MEN det er som er plusset med russebil er at når man har det, er det mange som vil være sponsor. Og vi har selvfølgelig allerede hanket inn en del. Vi har også bil, som vi skal betale for ikveld. Volkswagen Caravelle 94 modell med jævlig fett anlegg for dere som lurte på det. Den kjøpte vi av noen som var russ ifjor, en gjeng jeg kjenner ganske godt.  Idag var det også prøving av russetøy, og imorgen skal vi stemme fram russestyret! Ganske morro. Jeg skal prøve å stille som russeprest, selvom det ikke egentlig gjør så mye om jeg ikke får en av de to plassene. Hadde bare vært sykt morro på russedåpen! Som er i november på vår skole om jeg ikke tar grusomt feil. 

Har også bladd igjennom utallige russeklær og tilbehør og endt opp med en genser og en grunnpakke. Så min regning kommer ikke på så veldig mye. Håper vi. Har jo satt av en del ting, i tilfelle jeg plutslig ombestemmer meg. Så ligger det i handlekurven iallefall! 


Dette er forresten første utkast av russevan-logoen vår! Vi blir å bare bruke Mikkel C's Clean Teens sang som vår offisielle van sang. Vi har ikke akkurat 100.000 i lomma til å kaste bort på å produsere ny, haha! Er forresten JEEEEG som har laget logoen! Om det er noen andre som trenger logo til russetiden stiller jeg gjerne! Heh. Har jo ikke noe liv.

Hva synes dere om logoen? Husk at det er første utkast, den er langt ifra ferdig.
 

Skriv en ny kommentar
hits